Ecaglaagt Yenidoğan için sleepy bio natural kullanmayı düşünüyorum ama kaçlı paketi uygun olur ve kullananlar memnun kaldı mı acaba ?
Ozge3747 Ecaglaagt İşk defa kullanacaksanız biraz küçük paketle başlayıp deneyin. Beğenirseniz çok alırsınız. Ben memnun kaldım. Sıkıntı yaşamadım.
Melimom Ecaglaagt ben de merhaba Bebek paketini aldım. 1 numaradan 20, 2 numaradan 20 adet var. 1 numara az gelirse tekrar almayı düşünüyorum. Bebeğin Doğum kilosu burda etkili olan
Gulyuksel55 Ecaglaagt Ben aldım 2 li jumbo paket 80 adet var çok küçük 2-5 kg için yazıyo ama denemek için az adetlik alın elinizde patlamasın olmadı devamını ona göre alırsınız bende öyle yapmayı düşünüyorum
-Kbra8- Ecaglaagt bende sleepy merhaba bebek paketi var ondan aldım. Deneme amaçlı. Eğer sorun olmazsa devam edeceğim. Çoklu alıp bebeğine yararlı olmayıp bezler elinde kalan çok oluyor. Birde açıkçası minnoşların kilosu da belli değil. Belki de 1 numarasını az kullanırız elimizde ptlamasın 😊
Ecaglaagt Evet kilo önemliymiş ama onu da kestiremiyoruz şuan için,e çantayı da hazırlamamız lazım artık alıp koymak gerek çok arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum 😒😏