deletedmom6295 Gulbicil çatlak kremi öneren doktor ilk kez duyuyorum. Gebeler için çoğu doktor solante pregna öneriyor evet ama çatlak için içinize ne siniyorsa onu kullanın. Ben organik hindistancevizi ve dönüşümlü olarak tatlı badem yağı kullanıyorum mesela.
Gulbicil deletedmom6295 Neden ki doktorum bana çatlak İçin LİERAC + bio oil yağ önerdi solanteyide yüz İçin ben Hindistan cevizi yağı da kullanıyorum canım
Mus-sak Gulbicil Ben Kullanıyorum Canım , Cildim Lekelenmeye Müsait Olduğu İçin Tavsiye Etmişlerdi Ve Şuan İçin Memnunum ..
Marpling Gulbicil çıkmadan önce evde biraz bekleyince geçiyor gibi cildin emmesini bekliyom.gerci genelde yuzüne ne sürdün morarmışsın diyolar.sallamıyorum😁
Teachermomm Bende ilk kez bugün kullandım yüzümde beyaz bir tabaka var gibi durdu arkadaşlar. Ama kullanan herkes çok iyi demiş bakalım mecbur kullanmaya zombi gibi gezmeye devam :)
Teachermomm parasetamoll ben dayanamadım dışardan eve gelir gelmez yüzümü yıkadıgım için farkedemedim. Ama deniycem :)
Meyland Gulbicil bende solante pregna kullanıyorum. Biraz yoğun kıvamlı olduğu için beyaz bırakıyor. Altına nemlenditici krem ile denedim gayet güzel dagıldı. tavsiye ederim bende
parasetamoll Gulbicil Meyland ben önce solante sonra nemlendirici sürüyorum Güneş kremini cilt iyice emsin diye sonra fondöten filan öyle de oluyor 😂