Oznuuuurrrr Düşük tehdidi için doktorum progestandan daha az yan etkisi olduğunu söyleyerek duphaston yazdı. 15 haftalık gebeyim ve şiddetli bulantılarım oluyor. İlacın yan etkisi olabilir diye düşünüyorum. Bu ilaçtan kullanıp bulantısı devam eden var mı ?
xserifebl Oznuuuurrrr ay benim kurtarıcı hapım oldu çok çok şükür 🙏🏻 yanında bide pruloton iğnem vardı haftada 1 kez. 13 haftamda bi düşük tehlikem vardı benimde doktorum başta Progestan hap vermişti ama benim çok midemi bulandırdı duphastona döndük günde 3 kez şükür kanamam kahverengi lekeye sonra da pıhtıya döndü ve bitti. Şuan 37. Haftadayım. İnşallah sende atlatırsın.
mercimeginanne Oznuuuurrrr proluton bir kez vuruldum o da lekelenmem olmuştu 4+4 te öyle vurdurdu doktorum. 13. haftaya kadar duphaston kullandım tüp bebekti bnm ki. İlk başka jel kullanıyordum sonra o ağrı yapınca duphastona geçirmişti doktorum. Hiç sıkıntı yaşamadım duphastonda
Oznuuuurrrr xserifebl yaa maşallah çok sevindim sağlıklıkca kucağına alırsın inşallah kaçıncı haftaya kadar duphaston kullandın peki?
xserifebl Oznuuuurrrr amin canım hepimiz inşallah🙏🏻 Ben yanlış hatırlamıyorsam 19. Haftama kadar kullanmıştım. Sonra benek büyüdükçe kanama alanı kapandı gitti.