mom6565 aeminegmss canım benim değilde iki ablamın başına geldi ıkisknide kız dediler hiri 32 haftalık digeride 24 haftalıkken öğrendi erkek olduğunu ondan önce hep kız biliyorlardi
Hat_ice 16+5 te yüzde doksan beş kız denildi ama 20. Haftada erkek olduğunu öğrendim canım 22. Haftada detaylida kesin erkek olduğunu öğrendik
mom6565 pitircikannesi 32 haftalık olan ablama özeldi her seferinde kız dedi gormuski kız demiş daha sonra bizim aile doktorumuz vardı ona götürünce ne kızı bu erkek diyip pipi resmi verdi diğer ablamda devlet hep kız dedi büyük ihtimalle kemik yapısına fln baktı oda yine aile doktoumuzda erkek olduğunu öğrendik
pitircikannesi mom6565 anladım canım. Benim de doktorum 13+3te kız dedi. Ben erkek hissediyordum hep. Acaba değişir mi diye merak ediyorum. 😄2 haftaya detaylıya giricem. Onda da emin olayım ona göre hazırlık yapıcam ☺️
Baloncuk41 Doktorumu seviyorum ama böyle biseyle karsilassam naparim acaba hakkaten nasi olabiliyo bombos olan yer nasi sonradan dolabiliyo Allahın hikmeti mi doktorlarin aletlerin acizligimi bilinmez 🤷🏻♀️
mom6565 pitircikannesi rabbim gönlündeki neyse onu nasip etsin ınsalalh bütün annelere her iki meyveyi nasip eylesin ınsalalh