Arkadaşlar ben normal doğum yaptım oğlum 25 aylık şu an yine hamileyim. Doğumum o kadar kolay olmuştu ki benim doğum hikayemi bilen doğumdan korkan herkes normal doğumu denedi. Hamilelik dönemim çok hareketli geçti hiç evde durmadım. Hastaneye muayeneye gittiğimizde 6 cm açıklık vardı düşünün. Direk suni sancı verilip doğuma alındım. 2.5 saat sadece sancı çektim ki dayanılmayacak gibi değildi. Yukarıda yorum yazan arkadaşlar ilk doğum şu kadar uzun saatlerde falan demiş ama bu yorum tamamen bilinçsizce , her doğum kendine özeldir. Kolay olduğu gibi zor doğum yapanlar da var ama ben Doğum sonrası kolaylığını da fazlasıyla yaşadım. Dikişim vardı ama çok az sızı olurdu o kadar. Bebeğimle istediğim gibi ilgilendim. Ama sezaryan olmuş olsaydım hep birinin yardımına ihtiyacım olacaktı. Eğilip kalkamayacaktım istediğim gibi ki çevremde ki herkes zorunlu sezaryan oldu. rahattılar ama bebekleriyle istedikleri gibi ilgilenemediler eğilip kalkamadılar. İki doğum şekliyle de bebeğinize kavuşacaksınız en önemlisi de bu☺️ Ben deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kendinize inanın ve güvenin biz kadınların içinde bu güç var.