2kuzu1annee Hamileliğin ilk aylarında bebek kız olsun erkek olsun farketmiyor benimde ilk zamanlar çok aşırı çıkmıştı hatta kesin kız dedik ama erkek bebek oldu 😌 sonra kendi kendine kayboldu önemli olan o ilk çıktığı zamanlarda sivilceyi patlatıp iz bırakmamak 🤭
Ladyy 2kuzu1annee 2kuzu1annee böyle hep şey hayal ediyor insan gebelik bulantısız sivilcesiz 😂 ama malesef ilk 3 ay bunlar yapışıyor sanırım🥲
Bsrbnzr 30 haftalık hamileyim. Haftalardır bende de var. Hormonlar sivilce konusunda durulur umarım doğuma kadar. Doğum fotoğraflarının sivilceli olmasına üzülürüm.
Ladyy Mrvee 😂😂😂 ah ah bu kadınların çektikleri. Şükür rabbime ama kadınlar hemen çöküyor işte nedenleri🙈🙈
Orticci Ben kükürt sabunu kullanmaya başladım iyi geldi kurutuyır biraz ama nemlendirici ile kullanınca iyi geldi aktardan aldım
kubrnl Ladyy 4 5 kere yıkamak zararlı koruyucu tabakayı alırsın cildindeki sabah akşam yıkayıp nemlendirmek yeterli
tatlissannee Çok şükür 8 aylık olduk ne lekem oldu ne sivilcem aksine durulaştı cildimm ama hiç makyaj falan yapmadım bir yere gittiğim yok zaten pandemiden ötürü onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum
Buketkucuk Ladyy benim gebelikten önce de ara ara sivilce falan çıkardı yüzümde, hamilelikte yine çıkıyor ekstra bir artış olmadı yani🙈 Herhangi birşey de yapmıyorum gül suyu tonik aldım şimdi bebek poposu gibi yapıyormuş iyi geliyormuş diyorlar deneyeceğim
2b1k Ladyy Oykuaygun Kelebegim21 bebeklerinizin cinsiyeti belli mi acaba benim oğlumda yüzüm bebek gibiydi tek bi nokta bile çıkmadı ama şimdi ikinciye hamileyim alnımda çenemde ergenlikte bile çıkmayan sivilceler çıktı bide çenemde çıkanlar kaşınıyor gibi,, öyle çok yağlı bisey yemem abur cuburda yemem
ElifNbglsahin Ben 2.ye hamileyim ilk kızım oldu onda hiç çirkinlik yoktu bende şimdi 5 haftalık hamileyim ve yüzüm hep sivilce doldu
FasulyeveAnnesi3 Ladyy canım bende aynı durumdan muzdaribim hemde 2 yanağımda çok moralim bozuluyo 2 doğum yaptım 1 ergenlik yaşadım yüzümde 1 tane sivilce çıkmadı bu 3. Beni çok çirkinleştirdi