Dilangunes Gmmz93 Hissedersin inşallah ben hissettiğim günden beri kafayı yiyiyorum. 1 gün çok hareketli 3 gün tık yok insan çıldırıyor vallahi ya
Gmmz93 Babyhappy58 oyyy maaşAllahh Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşaAllahh 🥰
Mercimekmom Dilangunes 35+3 üm hala bi gün iyi bi gün yavaş canım günde 10 hareket aklında bulunsun yok hep iyi çok güzel diyenleri tutma aklında
Mervecihan_ Gmmz93 bende 16+5 ve yaklaşık 3 gündür yemek yediğimde pıt pıt bir şeyler vuruyor sanki ama çook hafif
Gmmz93 Mervecihan_ Mervecihan_ o zaman yavaş yavaş hissetmeye başlıyoruz sanırım miniklerimizii bende dinlenirken hissediyorum genelde pıtırtıı dediğin gibi çok hafiff ama hissediliyor ☺️
Mervecihan_ Gmmz93 Merak ettiğim neredeyse aynı zamanda kalmisiz benim bebiş kız gecen hafta öğrendik sizinki nedir?
Babyhappy58 Sulebebek valla o ben dede vardı 26 haftaya kadar 1 kere gösterebildim şimdi bol bol hareket ediyor 😀😀
Kediannesi123 Dilangunes benim de öyle oldu canım çok hareketli ilken birden hem çok azaldı hem de çok güçsüzleşir hareketleri 3 gün öylemokunca doktora koştum doktora gittiğim gün düzeldi tekrar 😅😅 doktorum 29 30 haftalara kadar olabilir korkma dedi