Hilalnefes Merhabalar . 5 yaşında bir kizim var, vajinal mantar olabileceğinden şüpheleniyorum çünkü elini sürekli oraya götürüyor kaşınıyor diyor bu yaşlarda vajinal mantar olur mu olursa neden olur?
Mutiess Hilalnefes idrar yolları enfeksiyonlu olabilir 🙏🏻 Genel de mantar enfeksiyonu da bundan oluyor 🙏🏻 Belki pişik olmuştur. 🙏🏻
crazywoman Hilalnefes benim kızımda 4 yaşında aynı problemi yaşıyoruz üç aydır küvet içerisinde banyo yaptırmayı bırakınca bu durum azaldı tabi bi de krem kullanıyorum
Hilalnefes Mutiess pişik degil ona baktım. Kızım neden elliyorsun diyorum kaşınıyor diyor doktora götürmekte fayda var sanirim
Mutiess Hilalnefes Bence de bir doktora danışın daha iyi bilir. Mantar enfeksiyonu olmak için küçük diye düşünüyorum. 🙏🏻
crazywoman Hilalnefes antibiyotik içerikli bir krem burdan isim vermem doğru olmaz bu yaş aralığında fazla oluyor bende sağlıkçıyım ama siz zorlamadan göstermek isterse bir bakın benim kızımda iç değil dışta kızarıklık oluşmuştu ve kaşınmadan dolayı yırtmış deriyi acı hissediyordu oturarak banyo yaptırmayın bi süre
crazywoman Hilalnefes pandemiden dolayı götürmedim bebeklikten bu yana takibini yapan doktoruyla konuşup krem aldık çok su içtiği için tuvalete çıkmasını normal görüyorum çocuklarda ter bezleri oluşmadığından genelde kafa ve avuç içinden terler bazen ayaktan tuvaletle atılır büyük çoğunluğu
Hilalnefes crazywoman bende pandemide olduğumuz için götürmedim ama artık canımı sıkmaya başladı bu durumda . Bir kaç zaman daha devam ederse goturcem