Mucizemmmmm Mutluluk71 34 haftadayım hala kusuyorum ama sizdede böyle olucak diye birşey yok bünyeye göre değişiyormuş
Mutluluk71 OktayMeltemSahin 3 ayimdayim sabahi gectim gun ortasinda bile bulaniyor metpamit kulaniyorum onuda brakmak istiyoru. Brktigim gunler maf oluyorum hamilelik bana hic yaramadi cok cirkinleştim
SevimErcis Mutluluk71 günün her öğünü bende senin gibi bulanıyorum ve kusuyorum. 14 haftalık oldum geçmedi umarım en kısa sürede geçer. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
OktayMeltemSahin Mutluluk71 kıyamam ya emin ol hemen hemen hepimiz aynı durumdayız Allahım dayanma gücü versin bana ilaçta etki Etmiyordu zofer kullanıyordum iyi geliyorsa bi süre daha kullan derim
Bebegmibkliyrm Cok kotu bisy. 10 haftalik hamileyim. Sabah mide bos oldugu icin bide insan kusmak istesede kusamio hicbisy cikmio bosu bosuna öğürüp duruyorum. Su iciyorum ac karina ama Bi su insanin midesini bunkadar mi bulandirir allahim ya
Mucizemmmmm Mutluluk71 benimki artık doğuma kadar sürenlerden anca doğurunca geçecek Rabbim size kolaylık versin inşAllah🙏❤️