Nusyaa Tüp bebekle hamileyim henüz 5+4 günlük keseyi bile görmedik. Size sorum şu bir hafta arayla geceleri 3 saatlik şiddetli bacak ağrısı yaşadığım için doktorum prografı içme prednolu da günde 1 adete düşür dedi siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Mavi34 Nusyaa ben 8+2deyim şimdilik 3 ay dolana kadar tüm.ilaclara devam dedi. Dolduktan sonra devam edermi kesermi bilemiyorum. Bunu kullanırken.kendinize çok dikkat edin corona acısından vücudumuz tamamen savunmasız kalp doktoru hastalık kaparsan atlatamazsın ona göre dikkat et dedi bilginiz olsun
gamzelianne1 Bana 3. Ayima kadar kullanacagimi soyledi doktor o senin dusuk riskine bagli biraz da kuzum😌 riskin var mi yok mu bilmiyorum tabi ama en iyisini doktorun bilir
Nusyaa gamzelianne1 risk var mı bilmiyorum keseyi görmeye gitmedik henüz tandevum pazartesi ama tüp bebek doktorum başka şehirde ben yaşadığım şehirde baika doktora gideceğim. Bana erken gibi geldi ilacı kesmek için vücudun reaksiyon göstermiş olabilir dedi bırak içme dedi ama ben korktum
gamzelianne1 3-4 haftalikti bebek. Benim gunum gecmemisti test yaptim pozitif cikti sonra zaten doktoruma gittim hemen direk igneye ve progestan a basladi. Bugun gittigimde de 3. Aya kadar devam edeceksin dedi
Nusyaa Mavi34 bende 3 ay diye tahmin ediyordum erkende bıraktırınca şaşırdım sizlere sormak istedim. Ama bu ilaç bağışıklığı güçlendirmiyormu tam tersi canım
Mavi34 Nusyaa hayır bağışıklık sistemini baskiliyor bebeği yabancı bir madde görüp vücut redetmesin ona karşı savaşmasın diye