Anne_Karina 3 sene önce tüp mide ameliyatı oldum şuan 13 haftalık gebeyim hala çok az miktarda besleniyorum ara öğün yapmaya çalışıyorum. Bazı günler çok iştahsız oluyorum ve çok az su içiyorum. Aranızda var mı tüp mideli anneler ☺️
Qwertyyyyy Anne_Karina merhaba bende 2017 eylülde oldum 8 ay sonra hamile kaldım 60la başladım 70 le bitirdim şimdi yeniden hamileyiöy70 le başladım ilkinde Demir hapı verdiği için o iştah açmıştı onun sayesinde yemiştim yoksa biliyorsun 2 lokmada doyuyordum az öz sağlıklı kaliteli şeyler yiyerek çok da güzel geçirilir
Zeynep616161 Anne_Karina bende 2 senelik tüp mideliyim, 108 den 68 e düşmüşüm. 74 kilo ile evlendim 6 ayım bitti hamilelikde 75 kiloyum
Qwertyyyyy Anne_Karina ilk gebelikte 10 aldım 1 ay geçmeden vermiştim belki saha az şuan için daha kilo alımı olmadı
Anne_Karina Qwertyyyyy yaa çok iyi sevindim adınıza bende şimdilik 1,5 kilo aldım doktorumun demesine göre tüp mideliler diğerlerine göre daha az kilo alıyomuş ama belli olmaz tabii eski halime dönmek istemiyorum
Qwertyyyyy Anne_Karina evet mide kapasitesi az olduğu için aslında doğru beslenme yapıyoruz az az sık sık yeme olayı ben 1 kase çorba içerim 1 saat sonra yine yerim affetmem 🪂
Cmrcmr 2019 kasımda tüpmide oldum 29 haftalık hamileyim ve 16 kilo aldım anlamadığım şekilde iştahım açık ve çok fazla yiyorum mide kapasitem küçük olsada dinlene dinlene yiyorum eski halime döncm diye çok korkuyorum 😞 ayrıca tam 1 senem dolunca hamile kaldım yinede çok almışım sizce ???
Qwertyyyyy Cmrcmr Demir hapımı yaptı acaba bendede midemin genişlemesine neden oldu ne yazıkki çok değil de sonrasında vericeksindir illaki dikkat et kendine bu korku İnan hepimizde var normale dönmem asıl kilona kavuşmak 2-3 seneyi buluyor
Anne_Karina Cmrcmr bir tanıdığımda daha bir senesi dolmadan hamile kaldı baya kilo aldı ama doğumdan sonr çabucak verdi bence sizde verirsiniz 🙂
hamisko Bende ameliyat olalı 1 yıl 4 ay oldu. Şuan 19 haftalık hamileyim. Ve sürekli yiyesim var. Ameliyat iştahımı azalttı tabi ama aileme göre bakınca(ailemde tipindeki) daha fazla yiyorum. Tekrar kilo almaktan korkuyorum -.-
Anne_Karina hamisko ay evet ya ailenin yanında daha zor ne yedin ki deyip daha çok yediriyolar bende ailemin yanında uzun süre kalırsam alıyorum
Zeynep616161 Anne_Karina çok çektim kilodan senelerce, yüreğim ağzımda kilo alcam diye, ama canım ne cekse yiyorum, kaşıkla torku banada gece, peşine ekmek arası kızartma, saat gece, peşine muz, ama gündüz nerdeyse hiç yiyemiyorum bu seferde, dengeliyorum
Anne_Karina Zeynep616161 ben de yemek istiyorumda yiyemiyorum iste canim cekiyo birseyi yiyorum tika basa dolu oluyorum sindirene kadar saatler geciyo yemek istediklerimi bir güne sigdiramiyorum 😂 ertesi günde canim istemiyo daha