Annelikmasali Kızlar iyi akşamlar, sabah uyandığımda uçuk çıkmıştı ve çok büyüdü. Tavsiye edebileceğiniz doğal yöntemler varsa çok mutlu olurum 🌸
Meneksekara Annelikmasali merhaba sarımsağı ikiye bölüp üstüne koyuyorum ben birde aloe Vera bitkisi vardı bende onu sürüyorum iyileştiriyor
Esosun Annelikmasali tahta kaşığı ocakta ısıt sıcak sıcak bas uçuğa 😁 en doğal yöntem bu olabilir ama dikkat et yakma kendini😅 birde bol nemlendirici sür
Yspnr Annelikmasali merhaba saglikciyim ve malesef tiksintiden bnde de cikiyor bitkisel bi krem kullaniyorum. eczaneden alabilirsin hicbir sakincasi yok PRUZON POMAD tek kullanimda geciriyor.
Esosun Annelikmasali bilmem ben de hiç yapmadım ama bana hep öyle derlerdi😅 normalde ilaç kullanırdım ama hamilelikte uçuklarımda sadece nemlendirici kullandım ve çabuk geçti 🤷🏼♀️
Annelikmasali Esosun ne güzel 😀 benimde birden inanılmaz ilerledi etki etmiyor bir şey çok rahatsız edici
Havvamu Limon cok etkili ucukta biraz yakiyor ama fazla büyüyüp yayilmadan sönmeye basliyor yakiciligina dayanabilirseniz dayanamazsaniz hemen suyla yikayin..hamilelik olmasa en etkilisi çay agaci yağı ama ucucu yaglar hamilelikte zararliymis🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Yspnr Annelikmasali bulmak zor oluyor eczaciniz depodan getirtsin 40 45 tl bi fiyati var aksam cok cok az sürün o bölgeye sabah geciyor bnmki iltihapli uçuk tek çözümü bunda buldum sizede iyi gelir eminim. Cok gecmis olsun
dlcmstn Eczaneden zovirax aldır uçuğa birebir bir gece de bitiriyor alerjim var benimde sene de 2 kere çıkar. Sürekli kullanıyorum o yüzden
Yspnr dlcmstn ama bitkisel degil ve herpes kaynakli bi ucuk degilse ki degildir bu ilaci kullanmasi uygun olmaz.