Omarboran Merkezde özel olmadığı için devlete umut hocaya gidiyorum ama Cizre’de özelde cengiz hoca var bı kaç kere ona da gittim
RabiaDenis Omarboran ya ben özel tıpa gidiyorum ama 2 li tarama yaptirdim 15 gün sonra cikar dedi oda beni biraz korkuttu acıkcası
Omarboran RabiaDenis hiç kimse alamıyor yaa o kapıda bekleyenler nasıl alıyor şaşkınlık icerisindeyim
Omarboran RabiaDenis benimde kontrol zamanım geldi 11.4 haftaliğız ilk vizit kanlarimin sonucuna bile daha bakamadım ☹️☹️
Omarboran RabiaDenis rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım içini ferah tut ikili tarama testi devlete biraz uzun sürüyor normaldir
RabiaDenis Omarboran biz 14 olduk acaba cinsiyet söylermiki özel tıptaki doktor. En başından belli Mehmet Hulisiye gidiyorum biraz yaşlı doktorum
RabiaDenis Omarboran 31 Aralık ama ultrasona en son 12 haftalikken gittim 13 hafta 5 günlük görünüyordu suan 16 ya yaklaşmışizdir
Omarboran RabiaDenis benim son adet tarihim 26 Aralık umut hoca tuturuyo yanlış diye deli olacam sanki benden daha iyi bilecek