meraklianne1 Oziozi benim ilk 3 ay yoktu sonra bi başladı durmadı 1 hafta yoktu şimdi geri geldi iki gözümün çiçeği tam bitti derken ben bitti demeden bitmez diyo 🤣🤣🤣
Oziozi meraklianne1 🤣🤣🤣 en azından başında çekmemıssın ıyı tarafından bak😃😃benim 6. Haftadan bır başladı hiç geçmedı ılacla ara ara ıyıyız… 😃😃😃😃😃
Oziozi Yasinimm ilaç kullanmıyormusun kullanmıyorsan doktorunla konus verır mutlaka..bulantıya benım doktorum yapacak bişi yok dedı haftam buyuk ama gecmiyor gercekten de yapcak bısı yok ilaç hafıfletıyor en azından
meraklianne1 Oziozi cinsiyeti ne 🥰🥰 kız aynen bide ilk haftadan kussam heralde daha doğrulmazdım bende😂😂
Oziozi meraklianne1 cinsıyetımız kız ☺️🌸evet ıyıkı basında başlamamıs bulantı bıraz daha yorucu oluyor ama olsun gecıcı bugunler anı olarak kalacak☺️Rabbım sagsaglım herkesın bebegıne vaktınde kavusmayı nasıp etsın inşallah 🎀
Yasom 36+2 günlük gebeyim hala aralıksız istifar ediyorum bıktım artık ama az kaldı diyip kendimi avutuyorum 😚😔
brc_srmn Yasom canım Allah yardımcın olsun doktorun ne diyor bu konuda, verilen takviye ilaçları kullanabiliyor musun demir ilacını falan, ben de 34 haftalığım bu zamana kadar aralıksız bulantı kusma devam ediyor maalesef 😔
Deletedmom23234 Yasinimm 19 haftalığız bizde hala devam ediyor tabi önceki gibi değil fakat bı arabaya bindiğim an geçmiş olsun 😅
Yasom brc_srmn Demir ilacını kullanmaya devam ama mide bulantılarım için de doğuma kadar mecbur cekeceksin diyor malesef haplar da fayda etmiyor az kaldı diyip bekliyorum rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşş🙏👶🏻
brc_srmn Yasom anladım canım amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼
Masalannesii Yasinimm bazılarında öyle oluyor canım bende 17.18.haftaya kadar çektim bu mide bulantısıni kusmaktan öldüm valla haftadayım şuan mide bulanti ilacı kullanmıyordum bırakmıştım çünkü bulantım vs yoktu geçmişti ama şu 3-4gunden beri bende öyleyim ilk haftalardaki durumumu yaşıyorum halsizlik var el ayak titremesi var mide bulantısı var varda var yani bu haftalarda nadirde olsa yaşanıyormuş bu tarz durumlar canım 😖
aselinannesi0610 Yasinimm ben 30. Haftadayım hala hafta da en az bir bulantım oluyor ama kusmıyorum artık