Aleynanurr Hanımlar rahmimin dudakları çok büyüdü ve şişti yürürken takılıyo yatarken sağa sola dönerken bile rahatsız edıyor çok sünnet çocuğu gibi dolaşıyorum sizce neden çok rahatsız oluyorum
icedearth Aleynanurr çamaşır seçiminden olabilir mi acaba toparlamak için operasyonlar var sanırım doktorla görüşün isterseniz
MeliSeliMelih Aleynanurr canım hamileliğin son haftalarındaysan haliyle kilo da alıyoruz ve oraların şişmesi çok normal 😉
Zehraaa98 Aleynanurr benımde aynı şekıldr şişti ben elımle dokununca anlıyorum kuaforde soyluyorlar 30 haftalıgız bugün tam
Aleynanurr Merveee34 nası desem hani iki tane oluyor ya tam ismini bilmıyorum rahimde iki yanda dudak deriz genelde onlar işte takılıyor çok yürüyemıyorum dışardalar aşırı derecede bu gece başladı
Aleynanurr Zehraaa98 benimde önceden elimle dokununcaydı ama bu akşam biraz büyük tuvaletimi ederken zorladım sonrasında çıktıktan sonradır bu şekildeyim takılıyo sürekli
Zehraaa98 Aleynanurr canım benım iç dudaklsr dışına çıktı 😂tüp bebek tedavısınde şekıl bozuklugu oldu şişlik ne ki iner şişer düzelir ama benım ki sıkıntı basıma
Aleynanurr tinymom ay inşallah ya şuan çok kötüyüm valla ıkındım diye alttan çocuğun bi kısmı çıkmış gibi hissedim o derece takılıyo bacaklarımk birleştiremıyorum