korkmazkubra Arkadaşlar az önce soba birden payları ve çok fazla korktum korkudan ağladım 2. Kez tekrar patladı tekrar aynı korktum birşey olur mu hiç başıma böyle birşey gelmemisti
Caglabade korkmazkubra bende son zamanlarda aşırı korkular yaşadım bu ne ki Allahın izniyle hiç biriey olmaz kafaya takma sen kendini sakinleştirki bebekte sakinleşsin ne olucak hiç tedirgin olmanı gerektircek bir durum yok
SenaUysal korkmazkubra benimde evde kalorifer böcekleri çıkmaya başlamıştı gördükçe aklım gidiyordu. Ama sorun olmadı şükür. Korku anlık bi şey maalesef elimizde değil. Erken haftalar daha sorun olabilirdi ama aşırı paniklemediğiniz sürece korkmaktan bir şey olacağını sanmıyorum🙂 32 haftadaya giriyoruz bu arada
korkmazkubra Caglabade teskkur ederim canım birden sıçradım bide hiç başıma gelmedi böyle birşey hiç bu kadar korkmamıştım
korkmazkubra SenaUysal o anda birden olduğu için aklım çıktı sandım ödüm koptu derler ya işte tam onun gibi seninde az kalmis canım cinsiyetiniz ne
korkmazkubra holly teşekkür ederim canım kavunlardan korkmak degil de etkileniyorum etkisinde kalıyorum sanki gerçek gibi
SenaUysal korkmazkubra ay Benim de öyle çok oldu böcek bi anda çat diye karşıma çıkınca. Kalbini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle. Erkek canım benim. Senin?
Minicikkiz holly Bende rüyalarda korkuyorum. Dün gece biri beni yüksekten attı. Rabbim korusun inşallah bizleri ve bebeklerimizi 🤲🏻🤲🏻
Margaret Minicikkiz bende de sabah karabasan oldu .bikac saat sonra eşimde oldu . Niye ikimize de oldu bilmem 😓