metehaninannesiii Kizlar 16+4 haftaligim sol kalcam çok ağrıyor yani kemiği mı desem eti mı desem çok ağrıyor sanki bir yere çarpmışım gibi ağrıyor ama bir yere çarpmadım eminim ve bu sürekli böyle yattığım yerden destek alarak kalkıyorum sebebi ne olabilir ?
aysenunur metehaninannesiii aynı sorun bendede var özellikle sol kalçamın içi ağırıyo yere otursam zor kalkıyorum doktor geçmezse fizik tedavi dedi bana 🤐
Edakilic metehaninannesiii bende de var ilk haftalarımda başlamıştı şuan 28. Haftadayım hala geçmedi . Sadece doktorum magnezyum takviyesi verdi onun biraz faydası olmuş olabilir
Brcozkn metehaninannesiii aynı ağrı aynı yerde bende de var. 12+3 deyim haftaya doktor randevum var soracağım. 😓
suscarparimm metehaninannesiii Siyatik oluşmasından dolayı meydana geliyor . Büyüyen rahmin siyatik sinirine baskı yapmasından olur magnezyum takviyesi iyi gelir doktorunuza yazdırın .
metehaninannesiii Brcozkn çevremdekiler bebek büyüdüğü için kemikler genişliyor dedi ama tek taraflı olunca şüpheleniyorum
teachervera metehaninannesiii benim de böyle oldu ev yerleştirdm ayakta kalmaktan galiba. Yataktan kalkamadım koluma girip lavaboya götürdüler
z-sahin25 @metehaninannesiii kesinlikle doktoruna magnezyum yazdırmalısın benimde öyle ağrılarım vardı kuklandığımdan belli bıçak gibi kesti şuan çok rahatım
Busehnm metehaninannesiii benim de sağ kalcam surekli ağrıyor ve kramp gibi kasiliyordu, magnezyum verdiler bir haftadır çok rahatım cok sukur