Huriyekayhan Hamileyken midye yemek zararlı mı ben araştırdım baya ama cok açıklayici bir cevap bulamadım şahsen 🤷♀️ doktoruna soran varmı hiç? Yemek istiyorum ama net cevap olmadığı için elimde yiyemiyorum 😂
Merveee34 Huriyekayhan benim diğer hamileliğimde çok canım istemişti ama doktorum kesinlikle yeme dedi
ebrualtnn Huriyekayhan normal zamanda hem sağlık için zararlı hem de zaten caiz değil kaldı ki hamileyken daha da uzak durmanız gerekir
Dry35 Huriyekayhan benim doktorum sakatat kokoreç çiğköfte özelliikle midye kesinlikle yemeyeceksin dedi çünkü ağır metal içeriyor
Lulemom Huriyekayhan ben sormadan daha doktorum midye yeme de ne yersen ye demişti 😄 sonra araştırdım civasından ziyade midye pis bi canlı zaten. Denizin pisliğiyle besleniyo . Hamile olmasam bile yemem 😄
Mervg Huriyekayhan iyi pişmemiş ya da temizlenmemiş midye zehirlenmeye sebep olacabilecegi için ve hepatit virüsü taşıma ihtimali olduğu icin hep yenmemesi gerektiği söyleniyor. Ben de geçen gün yemek istedim ama bu ihtimalleri göze alamayacağım için yemiyorum
Caglabade Huriyekayhan tek oturuşta 70 tane midye yiyen ben ahh burnumda tütüyor 😔 kabuklu deniz ürünlerinin içinde yüksek oranda civa ve A vitamini vardır yüksek dozda A vitamini düşüğe veya bebek ölümüne civa ise hem annede hem bebekte çeşitli hastalıklara yol açıyor lütfen dayanın 💐
Huriyekayhan Caglabade ayyy bende yerim o kadar ya 😂 hatta ilk canım çektiğinde kendi kendime çok yemek yok felan diye sartlandirmistim ama yemeyecegiz artık 🤷♀️ sonra çıkartiriz acısını 😂
Hayat_2019 Huriyekayhan mikrop olduğu için yeme denizdeki dışkılarla besleniyor bende çok seviyorum bebeğe çok zararlı çiğ yumurta nasıl zararlıysa bakterisi çocuğa zararlıysa aynı öyle
Alynbld Huriyekayhan kesinlikte yenmemeli canın çok çekşyosa haftada 1 tane yiyebilirisn bende çok seviyorum ama yiyemiyorum🤤😔