Mihrinur Bugün transferimin 10.günü ve öğlen kahverengi akıntı oldu doktoruma sordum korkulacak bi durum yok gayet normal dedi ama hafif hafif devam ediyor aklıma tutunma geldi öyle olan varmı?
perilice123 Mihrinur benim bebegim tup bebek degil ama 3+5te kahverengi lekelenmem baslamisti 4+1de de devam edince doktora gitmistim. Baglanti kanamasi demisti. Ben de 4+0 da kan testi ile hamile oldugumu ogrenmistim.
Semakrr Mihrinur Tüp bebek ile gebeyim transferin 7.günü lekelenmelerim başladı 8.haftaya kadar sürdü inşallah sizinkide tutunma kanamasıdır 🙂
Tugcekkkkk Mihrinur ben de tüp bebek hastasıyım. Dediğiniz lekelenme ler 11 haftaya kadar ara ara sürdü. Korkmayın,..
Mihrinur perilice123 ne güzel darısı başıma inşallah ya ben de adet sancısı gibi sancıda oluyor arada sende de var mıydı peki
perilice123 Mihrinur cok karnim agrimadi diye hatirliyorum ama lekelenme kanama vs gorunce de psikolojik olarak hep karnim agriyor zaten.
Mihrinur Semakrr ay inşallah yaaa ama ben 6 ci gün kan testi yaptım 1.07 cıktı herkes erken yapmissin 9.veya 10.günden önce beta hcg hormonu kana karışmaz bekle dedi şimdide bu akıntı ve sancım olunca korktum sizde sancı veya başka belirti var mıydı
Semakrr Mihrinur Başka bi belirti olmamıştı çok az ara ara adet sancısı gibi oluyodu ama her kişide farklı belirti oluyomuş. Evet gerçektende erken yapmışsın testi umarım pozitif sonucu alırsın 😊
Semakrr Mihrinur Ben 11.gün yaptırdım 481 çıktı canım geçen hafta komşumda tüp bebek tedavisi gördü onunkide transferin 11.günü 350ydi
Mihrinur Naz_01 benim ilk kahverengi ardından öğleden sonra ya doğru kırmızı sonra şimdi yine kahverengi
Mihrinur Naz_01 banada doktorum yap dedi dün yaptığım için o zaman kalsın fitilini kullan dinlen bi sıkıntı yok merak etme dedi