Kayasbht Merhaba hamişler 🌹 hamile olunca illa ki kilo alıyoruz karnımız büyüyor peki bunun sonucunda sizin göbek deliğiniz iyice içeri mi çöktü yoksa göbek deliğiniz zayıfların göbek deliği gibi dışarı mı çıktı ? 😃😃
Kayasbht zeynepylmz evet ya benim ki de öyle karnım çok gergin rahatsız oluyorum bir de çocuk dayanıyor bazen iyice kötü oluyor acaba gerginlikten mi göbek deliğim öyle oldu normal mi diye merak ettim 😃 sizinkinin şekli nasıl tam olarak ?
Alyaesmaa Kayasbht Benim ilk hamılelıgımde cok kılo almıstım karnım cok cıkmadı . Bundada 17 haftamdayım karnım cıktı ama göbek deliğim çıkmadı ilk başlangıcta 67kiloydum şu an 64 kıloyum😄
Ozlem23 Kayasbht benimki dışarı çıktı bazen rahatsız ediyo hatta kıyafetlerden falan belli oluyo ince giyince 😄
_sumeyyebedir7_ Kayasbht benimki dışarı çıktı 35+0 olduk git gide dışarı gidiyor ben içeri itiyorum geri çıkıyor akışına bıraktım artık 😂😂😂
gulnaz0604 _sumeyyebedir7_ akışına bırakın🙃benim ilk Hamileliğimde de dışarı çıkmıştı doğumdan sonra düzeliyor
_sumeyyebedir7_ gulnaz0604 inşallah düzelir 🤭 bazen görünce gulesim geliyor ilk defa böyle dışarda 😂😂😂 zayıf olanlarda mı çıkar bilgisi olan var mı yada cinsiyetle mi alakalı aceba 🤭
Miumiu Kayasbht Valla ben 26+5 haftalığım göbek deliğimle karnım aynı hizada şu an😂 İlerleyen haftalarda sanırım dışarı fırlıcak😂