zerdali__ 40+4 de dun dogum yaptim.Ama bebegimde kandaki enfeksiyonu yuksek cikti,yeni dogan servisine aldilar.Moraller bozuk,var mi bu durumu yasayan? Guzel birgogus pompasi onerisi olan
zerdali__ ikincimucizemmmm suanlik hemen sut sagabilmek icin babyplus marka gogus pompasi birisinden odunc aldim,lansinoh mu alayim ki,gogus uclari nasil ,acitiyor mu
DlgluSeyda zerdali__ Genelde 5-7 güne enfeksiyon geçiyo canım çok zor ama sabırlı olmak lazım. Benm oğlumda sariliktan doğduğu zamn yatırdılar sonraki gün sarılık gecti enfeksiyonu var dediler 5 günde enfeksiyon için yattı. Çok zor geçti o süreç benm için ama geçti heodi şükür
DlgluSeyda zerdali__ Valla değer söylemememslerdi bize zaten sariliktan yatiyodu direk enfeksiyonuda var bikaç günde onun için yatrmamz lazım demişlerdi öyle yatmstik 5 gün daha. Tadaviside sabah ve akşam damar yolundan ilaç veriyoalr sadece başka bişe yapmiyolar. Hatta bende o dönemde hastanede kalmıştım bebeğe refakatçi olarak. Bebek odada yanmdaydi sadece damar yolu takiliydi normal vakit geçiriyodm çocukla. Arada kontrole gelip bakiyolardi. Bide çıkması için en önemli şey kilo alımı canım bebek kilo verirse ya da alması gereken kiloyu alamazsa cikarmiyolar. Süt veriyosan sürekli besle bebeğini inşallah tez vakitte iyi olur. Bide bizimki 2.5 aylık oldu dogdugundan beri hiçbi şekilde meme tutturamadk sağıp veriyodum ve kilo kaybı olmasın diye bol bol mama verdim. Önemli olan kilo alması bian önce toparlanması
ikincimucizemmmm zerdali__ hiç acıtmıyor oğlum bir hafta küvezde kalmıştı iyiki aldığım dediğim tek şey oldu canım ilk kullanımda acıtdı sonrası mükemmel sütümü çoğalttı tavsiye ederim tek göğüslüsünü al yeterli oluyor bebişin geldigindede fazlalık sütünü sağarsın