Oyaaaaaaaa Merhaba, bugün ayrıntılı ultrasyona girdim, ama doktor pozisyon yakalayamamış, Salı günü tekrar gel dedi. Sizce bu durum normal mi? Birde pozisyon yakalaması İçin ne yemeliyim? Yardımcı olur musunuz?
Beyzan Oyaaaaaaaa pozisyonun uygun olmaması çok normal tatlı şeyler yemeyin benim doktorum bana öyle şeker tatlı şeyler yeme çok hareketli olunca da düzgün görüntü alınmıyor dedi. Ben güzelce kahvaltımı yaptım gittm.
Lulemom Oyaaaaaaaa normal kahvaltınızı yapıp gidin ben 2 saat sonra gitmiştim. Sorunsuz geçti. Şekerli şeyler yiyince çok haraketli oluyormş. İncelemek zor oluyo demişti doktorum
Oozgn Oyaaaaaaaa bende bugün girdim arkası dönüktü foto alamadık o problem değildi de bebeğin eşinin aşağıda olması benim moralimi bozdu 26.haftada tekrar çağırdı
Oyaaaaaaaa Beyzan Salı sabahtan yine gideceğiz, o zaman yine normal kahvaltımı yaparım, inşallah hayırlısıyla bu sefer kendini gösterir.🙏
ug_fa-3diplomalianne Oozgn hiç moralini bozma eğer rahim ağzını tam kapatmamış ve yapışık değilse zamanla yukarı çıkar bol bol dinlenmeye bak benimde 24de aşağıdaydı bugün gittiğimde tamamen çıkmış dedi 34 haftalığız