Esra50 13 Haftalık hamileyim grip oldum iki gündür nane limon , ıhlamur içiyorum ama hiç etki etmiyor tabi nane limon ve ıhlamuru doktorumun önerisiyle içiyorum. Sizin tavsiye edeceğiniz şeyler varsa benimle paylaşırmısınız lütfen 🤲🏻🤲🏻😔😔
Melikeolc Esra50 geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım çorba falan yap güzel baharatlı sarımsaklı tarhana, tavuk suyu çorba bide içtiklerimiz ıhlamur falan yatıp dinlenip geçmesini bekleyeceğiz el mahkum başka da yapacak bişey yok çabucak atlatırız umarım 🙏
Neslihanbew Esra50 sıcak duş al bol su iç ve zaman grip maalesef zaman dinlenme istiyor ilaç zaten kullanamıyoruz ama kullanmakta gripte işe yaramıyor geçmiş olsun
Naz_01 Esra50 22.haftamda eşimden grip geçti aşırı kötüydüm.doktorum pastil ve burun spreyi verdi.birde günde iki bardak portakal suyu iç dedi .ben de ballı limon içtim 4günde düzeldim
Didemmmmm Esra50 çok geçmiş olsun. Bende 1 hafta çektim gribi. Taze zencefil limon ve balla sıcak su yaptım içtim. O çok iyi geldi ve burnum içinde deniz suyu kullandım canım.
Hellobaby2 Canım hergün portakal mandalina ye. Ve hergün duş al Çok iyi geliyor. Başka yapabilecek birşey yok maalesef bol bol istirahat et
Esra50 Melikeolc Sağol canım sanada geçmiş olsun , zaten sürekli yatıyorum halim yok sarımsak soğan yiyemiyorum ama diğer dediklerini yapıcam inşallah çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🙏🏻
Esra50 Neslihanbew Normalde günde 1,5 lt su içiyordum bazen 2 lt bugun sadece 1 lt içebildim içim bişey almıyorki canım doktor parol kullanabilirsin günde 1 kez dedi ama ben yinede kullanmıyorum biley olur diye
Esra50 Naz_01 Sadece parol içebilirsin günde 1 kere dedi ama ben içmiyorum bişey olursa bebeğe diye günde 3 bardak nane limon 3 bardak ıhlamur iç dedi hani 3 bardağı geçmesin dedi 2 gündür yapıyorum ama geçmedi hala 🤢
Neslihanbew Esra50 zaman canım gribin tek ilacı hafif ateşin çıkıyorsa parol al ama doktorun al dediyse ateş istenmiyor gebelikte onun haricinde durabiliyorsun almadan dur tabi
Naz_01 Esra50 sıcak suyun içine limon ve bal katıp iç iyi geliyor canım. Rabbim şifa Versin kısa zamanda düzelirsin inşallah
Gulsen_Ozmen Ben de yeni geçirmek üzereyim gribi. Portakal mandalina yedim.burnum tikanikdi onun için deniz suyu kullandım. Ilık süt de iyi geldi bana göğsüm arıyordu bi gün süt içince rahatladım. Ben 25 haftalığına. Başın ağrırsa parol ya da minoset içebilirsin dedi. Ama haftasına göre değişiyordur belki
Esra50 Gulsen_Ozmen Sanada geçmiş olsun canım Limon hayatımdan hiç çıkmıyor bulantım da olduğu için ama , bana sadece günde bir kez parol alabilirsin dedi bende içmiyorum Bebeğime bi şey olursa diye
Esra50 Didemmmmm Sanada geçmiş olsun bugün le beraber 3 gündür ağır geçiriyorum bide zencefil deneyeyim teşekkür ederim sağol canım