Animes prensimgeliyor ben 7.haftamdan beri düzenli günde 1 tane içiyorum şuan 19.haftamdayim.arada rahim büyümesine bağlı kas çekilmesi gibi hissiyatım olunca da öglen 1 tane daha içiyorum. Ayrica kabızlık sorununa da iyi geliyor. Ben doktorum birak diyene kadar kullanacağım. Sen de doktoruna danışarak başlayabilirsin ☺️
Balarisi23 prensimgeliyor magnezinc kullanıyorum bende 20. Haftada başladım hap olarak kullanıyorum şu an 22 haftadayım her gün alıyorum. Hem erken doğum riskini önlüyor hemde kramp olmasını engelliyor
Senayyalcin prensimgeliyor kas ve kemik sistemi için içiliyor ağrıların giderilmesini sağlıyor bel,sırt,kasık çoğu şey için içiliyor ben belim aşırı ağrıdığı için içiyordum
Animes prensimgeliyor kaçıncı haftadasın belki sende de rahim genişlediginden dolayı o tarz batmalar olabilir
prensimgeliyor @Senayyalcin anladım canım bende de yeni yeni göğüs batması oldu ona verdi geçmiş olsun 😘
Animes prensimgeliyor 20.haftalardan sonra hem bebek büyüyor hem rahim herşey oluyor tuhaf tuhaf 🙈😅☺️
Bd21 Bende yeni kullanmaya basladim 33. Haftadayız bacaklarimda aşırı sızı ve geceleri atma oluyor huzursuz bacak sendromunun aynisini yasiyorum bunun için kullaniyorum ama hicbir faydası olmuyor 😐
Animes prensimgeliyor Allah yardımcımız olsun bir avazda sağlıkla alalım kucağımıza bebișleri inşallah 🤲