bbd2015 Merhabalar, Gaziosmanpaşa Eyüp tarafında önerebileceğiniz doktor var mı? Selime hocayı duydum ama başka var mı acaba?
Gigy bbd2015 GOP kadın sağlığı merkezi Nefize Meriç ,şahane bir doktor ve insan , garantici,temkinli ,işini asla riske atmaz ,bilgili ve güler yüzlü 150 TL ücreti ,doğumu dışarda yapıyor GOP yeni yüzyıl ve bir de Şafak Hastanesi’nde diye biliyorum
MelekBas Basari hastanesi Jalal raoufi ailemde iki kisi Jalal beyde dogum yapti bende suan ona gidiyorum
Gigy bbd2015 Şafak hastanesi daha uygundur tabi ,benim daha önce kayıplarım vs olduğu için tam teşekküllü olsun istedim riske atmak istemedik , doktorum da Yeni yüzyılı önerdi o yüzden
MelekBas @Delicesareti doktorun farkli alanlarida oldugu icin 170 tl dogum ucreti sezaryani biliyorum sadece 3800 du en son. Basari hastanesinin bashekimide iyi bir doktor onun 130 tl adini hatirlamiyorum ama jalal beye gitmemin nedeni birsey oldugunda saat kac olursa olsun telefonunu acar konusur yada mesaja doner hemen. Soru sordugunuzda basindan atmak icin kisa kisa cevaplar vermiyor ben cok memnunum kendisinden bashakimede kuzenim gidiyordu oda ondan memnundu.
Virgomom10 Ben Eyüp’te Bezmialem ek hizmet binasında Şükran Sarıgül’e gidiyorum ama doğum ana binada Fatih’te oluyormuş ben şimdilik kontrollere gidiyorum ama doğumu nerde yapsam diye araştırıyorum ilk oğlumu medikal parkta Fatih’te Ayşegül Sofuoğlu’nda doğurdum ama şimdi çok pahalanmış 6000 lira olmuş çok kararsızım nerde doğum yapacağıma
bbd2015 Virgomom10 civarda istiyorum hastaneyi ve bu kadar pahalı olmasını istemiyorum, çokk teşekkür ederim
bbd2015 Gigy çok geçmiş olsun, sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza, fiyatı baya pahalıymış gerçekten
Gigy bbd2015 amin inşallah sağlıcakla vaktinde kavuşalım ❤️evet öyle ama doktorum nereye ben oraya modunda zorladik kendimizi 😌