Bende 9 aydir happymomdayim ve cok guzel insanlar tanidim ilk olarak ve cok guzel zamn gecirip bilgilendim ve beklenen gun gelmisti hocbirsekilde gun icerisin tum islerimi yaptim ve hatta 9 ay boyunca hep islerimi kendim halettim sadece asiri mide bulantim oluyordu ama anladimki meleginizi kucaginiza aldiktan sonra agri sizi kalmiyor ve gelelim hikayeme saat gece 9 da esimi nobete gonderdim ve ewde tek basimaydim 39+1 gunluk ve hic agri sizi ve nisan su vs hic bir belirtim yoktu normal bir sekilde lavaboya gityim yogun şeffaf bir akinti pat diye dustu rahmimdem ben normal bir sekilde karsiladim va ayaga kaltim ic camasirima bir anda az bir sekilde su bosaldi ve anlmistim artik dogum basladi ama benim suyum sizinti seklinde geldigini anlayinca esimi aradim oda nobetyen hem gelip hastaneye gityik ama bende agri sizi hicbirsey yok gittik ve alttan muaynemi oldum 1 cm acilma vardi nstde sanci cikiyordu o yuzden yatisim verildi neyse gectik onlugumu giydim ilk bie saatte hic agri yasamadim ve yurumeye basladim o sekilde 3 cm acilmaya ulasti 2 saat icerisinde ondan benim sancilarim gelmeye basladi ve ondan sonra zor surec gecirmeye basladim sancilarim baya siddetlendi ama ben hic oturmadim saat sabahin 10 nuna kadar sanci cektim surekli yurudum dus aldim gercekten sicak suyun faydasini gordum o beni agridan yerimde durduruyordu sabah onda artim 5 cm olmustu acilmam ama dayanamiyacak hale geldigim icin hicbirsekilde dermanim kalmamisti o sekilde ileleycek olsaydi dogumum zor olucakti esim artik benim aglamama dayanamayıp epidral istemisti benden habersiz ama iyiki istemis ve ignem vurulmasi icin anestezi doktoru geldi ignemi yapyiktan sonra yeniden dogdum sanki ondan sonra uyuyakalmisim saat 11 .30da uyandim biraz yurumek istedim uyusuk olduğum kalkmayacagi soylediler ama ben kendimi uyusuk hisetmiyordum sasece bana yan etkisi asiri kasinti olmustu oda gecici bir durum ben kalkip yururdum acilmama baktilar ama ben bir yandan sanci hisetmeye baslasim makata dogru hemsire geldi acilmama baktiginda tam artik doguma gidiyorum 5 cmde bir anda 9 cm olmustu 12de doguma girdim ve ikinma teknilerini dogru birsekilde yaptigim icin catala cikmam ve dogurmam bir oldu 12 yi 17 gece oglum kucagima gelmisti ve 3 ikinma ile dogum islemim bitmisti ve sonra cocugu goturduler rahmim onu birz dar oldugu icin 2 dikisim var sonra odamiza ciktik ve hemn yurdum aykalndim cocugumu emzirdim cok sukur bugunume diyorum tavsiye olara depend alin pija takimi 2 tane alin ic camasiri bol alin ve hastaneye yatorildiginiz an surekli alt bolgenizi sicak su ve yuruyus yapark magrilarini ve acilmanizi ilerletecektir vaktinizi aldiysam kusuruma bakmayin bende 9 aydir bunu yazmani haylini kuruyordum n🥰🥰🥰