BorasMom Merhaba kızlar isim bulmak zor hele ki erkek hep kız bebeği hissediyordum ve isimi hazırdı ama doktorum erkek dedi 😂
Pamugunannesi1 BorasMom Ayyy hiç sorma bende kız hissediyordum ama erkeğe isim bulmak gerçekten zor pamir istiyorum ama babası hiçbir ismi beğenmiyor benim beğenmemem lazım yer değiştir 🙄🤣
mucizemsin-21 BorasMom biz yusuf eren düşündük canım tavsiye ederim bide görkem enes emir ege efe deniz alp bunlarda aklımdakilerdi 🥰
BorasMom Pamugunannesi1 bizde de aynı sorun eşim beğenmiyor belki çok seçenek olursa aralarından seçeriz😂
Gozdealpu Pamugunannesi1 ben de Pamir dedim beğenmedi. Pars dedim beğendi onu da kardeşim beğenmedi. Şimdilik Sarp diyoruz :) isim bulmak çok zor
ogrencianne35 Margaret hasan eşimin adı çok huysuz koymasın 😂😂🚫 yasaklı bir isim o 😂😂😂 ama daha güzel erkek ısimleri var saydığımız isimler bana kız ismi gibi geldi 🌸
Pamugunannesi1 BorasMom A dan Z ye herşeyi dedim Hüsamettin koyalım diyorum aaa çok güzelmiş diye dalga geçiyor gülerek uyuz oluyorum kendi bildiğimi okuyacağım sonunda 🤣
mucizemsin-21 BorasMom bende çok istedimde eşim beğenmedi deniz ege istiyordum özellikle ceyhun cihangir bunlarda güzel düşünürsen 🥰
Margaret ogrencianne35 önerir misiniz ☺️bana da fikir olur . Onca isim arasından Hasan’ı söylemem ve kocanizin ismi çıkması da ayrı bi scş hikayesi oldu benim için 😅😅😅
ogrencianne35 Margaret ben mesela Atlas ve Uzay isimlerini çok beğeniyorum ❤ bi oğlum olursa hatta adını Atlas koyacagim tabiki cesaret edip 2. yaparsam 😂
Margaret ogrencianne35 çok çocuklu olmak güzel değil mi ama🙏peşpeşe yapınca sıkıntılar bir anda bastırıp aynı dönemde de bitecek hem . ( Şuan tuzum kuru tabi böyle konuşmak kolay şimdilik :D )