BurcinC Bizim 32 hafta 1 günlükte 2044 gram çıktı. Boyu 45 cm. Kilosu az gibi geldi bana normalde 10 günde 300 gram alıyordu sanki daha az almış bu sefer 🤷🏼♀️ Sizinkiler nasıl merak ettim 💕
Eliffff BurcinC canım bizde 32.haftadayız.1950 kilosu doktor haftasına göre gayet sağlıklı dedi.boyunu söylemedi ama maalesef.
Yelizcevik BurcinC dün gittim 32+2 1900 gram canım benim doktorum da haftasına göre çok iyi dedi 43 cm 🤗👶🏼
BurcinC Eliffff ultrason kağıdında fl değeri var onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ben öyle bakıyorum :)
MucizemE 31+4 de gittiğimde boyu 46 cm kilosu 1900 felandı şuan 32+4 olduk daha gitmedim 34 haftalık olunca gitçem bende merak ediyorum acaba kilo aldımı
Enesefe BurcinC masallah size göre benim ki çok az biz 32 haftalikken 1931 gr 43 cm di şimdi bilmiyirm yarın saat sonra öğreneceğim
BurcinC Enesefe yoo sizinki de normal internette bu hafta kilosu 1900 gram olmalı diyor sizinki tam uyumlu haftasıyla 🤗
Hhtce BurcinC 2044 azmı ya bizim 1900 gr doktor gayet iyi dedi ilerleyen haftalarda daha çok alıcakları zaten
AyeNurYank Biz de 32yiz ve 2319 gram 43 santimiz. 2 haftada 450 gram aldı tosun oğlum 🙆🏻♀️ Fakat sizde de var mı bilmiyorum ama gelişimi 2 hafta kafası da 3 hafta önden gidiyor. Doktorum genetik bi faktördür ya da şekerle alakalıdır dedi fakat şekerimi de dizginledim tam anlamıyla diyet de yapıyorum yani ona bağlayamıyorum. Beyin ile ilgili de bi sıkıntı görünmediğini söyledi de iki defa perinatolojiye görünebileceğimi dile getirdi doktorum. Birazdan açlık tokluk şekerine bakılacak bir problem var ise insüline başlıcam yoksa yine diyetle devam edicem. Yarın da perinatolojiye görünücem. Sizde de önden gidiyor mu? Normal doğum istemiyorum, sezaryen istiyorum o yüzden oğlumun iri bebek olarak gelmesi doktorumu ya da beni rahatsız etmiyor. Bi de üstüne üstlük ben 5 kilo doğduğum için doktorum seninle paralel doğacak gibi görünüyor dedi. Sağlığıyla ilgili bi problemi olmasın ben başka bişey istemiyorum şu anda. Çok daraldım. Sizde nasıl?
BurcinC AyeNurYank ben de değerlere baktığımda benimde öyle görünüyor ama doktor bi sorun var demedi hiç normal kafası büyük olabilir hepimizin aynı olmuyor sonuçta takmayın kafanıza hiç bir sorun olmayacaktır Allah’ın izniyle 🙏🙏
FundaR BurcinC gayet maşallahı var bence ben 32+1 de 1900 gram ve 42 cm demişti doktorum herşey güzel demişti. Her bebişde farkediyor doktorunuz herşey yolunda dediyse hiç dert etmeyin bence. Sağlıcaklı doğumlarımız olur inşallah💙
AyeNurYank BurcinC umarım öyledir şimdi doktordan geldim insüline başladık yarın da perinatolojiye gidicem dediğiniz gibi bi sorun yoktur inşallah 💆🏻♀️