Zeyneep7 Lilaaa benim 26 canım bugün ovülasyonda baya koyu kırmızı çıktı fakat henüz değerlendirme fırsatı bulamadık 😓
Lilaaa Zeyneep7 insallah değerlendirebilirsnz canım hakknda hayırlsı olsun akıntın yada kasık ağrın oldumu peki canm
Zeyneep7 Guneyinannesi1 eşim vardiyalı çalışıyor geceleri evde yok bu hafta gündüz de mecbur uyuyor ama hallettik bir şekilde 😅
Sevdaelmc Bat 25 bugün yumurtalamayı gördüm doktora gitmiştim oda gelişmiş güzel dedi dün ve bugünü değerlendirdim bundan sonra gün aşırı inşallah tutar 😇
Tubi05 Sevdaelmc aynıyız canım bende 25 bat 7 8 9 ovulasyon testinde yumurtlama gördüm 10 da çatlama bakalım beklemedeyim
Zeyneep7 Lilaaa canım ben adetten 5 gün sonra yapmaya başladım bugün yaptığım 3. Testti bu şekilde gördüm, burda da sordum değerlendirin dediler
Zeyneep7 Lilaaa sen de hemen başlamasaydın keşke eğer adetin düzenli ise . Zaten maliyetli testler 6 teste 100 lira verdim ben mesela markadan markaya değişir elbet ama hem daha az test kullanmış olursun
Tubi05 Zeyneep7 ben Ebru ceylandan 30 test 2 de gebelik testine 80 verdim instagramdan al canım bir daha lazım olır sa