Delicesareti Suheyla06 magnolia en basiti ve çok lezzetli Canım krema koymadanda yapabilirsin ben öyle yapıyorum krema zaten zararlı bebe bisküvisiyle efsane oluyo
BirMuallime Suheyla06 3 kaşak tatlısı 😍 tam sütlü tatlı sayılmaz ama şerbeti soguk sütle yapılıyor üstüne de muhallebi ya da krem şanti ikisinden birini dökebilirsin çok basit ve güzel tatlı benim için ah keşke bir de yiyebilsem 🙄
gulin-35 Suheyla06 sutlac ev yapımı pudıng yapabılırsın ırmıklı tatlı bıskuvılı yapıyorum arada hafıf oluyor
paradiseeeeee Suheyla06 canım nefis ev yemekleri sitesine gir sütlü tatlılar bir sürü var hem birebir tutuyor hepsi hemde malzemene bakar ona göre yaparsın tatlını ben hep bu siteden yapıyorum gramı gramına tutuyor herşey
paradiseeeeee Suheyla06 ınsagramdan bak yada apple yada Google store den indir bak canım nefiseyemekleri
Baobap Suheyla06 hç öyle becerim yok demeyin. Yemek.com var orda her türlü tarif var ve birebir tutuyor. Yapın afiyetle yiyin❤️
Hafise Suheyla06 alala bırakma dene sürekli olur zamanla nefis yemek tarifleri sayfasından bak yap 😁 ben deneye deneye neler ögrendim ah ah 😁