Duygums Hanımlar merhaba 30 haftada hipertansiyon çıktı hap kullanıyorum günde 2 ama hep 14.9 15.9 2 gündür baş ağrısı ve bulantı var doktora gideceğim.. Normal doğum riskli diyorlar yaşayan var mı yada bilgisi olan sağlıklı olan hangi doğum şekli ?
Biranne2 Duygums geçmiş olsun bunu bilen doktorun senden idrarda proteinini bakması gerekiyor eğer idrarda protein varsa preeklempsi yani gebelik zehirlenmesi oluyor bence en kısa vakitte gidip kontrol sağlayın ben o şekilde doğurdum
Duygums Biranne2 bi tahlil yapmadan alfamet yazdı günde 1 kullanıyordum günde 2 ye çıkardı normal doğum yapmaktan korkmaya başladım ama sezeryan içinde daha erken maalesef ki suan icin acile gideceğim inşallah pazartesi güzel bir kontrol olacağım 🤲 çok teşekkür ederim bu arada sezeryan mı oldunuz normal mi ?
Biranne2 Duygums canım başka doktora git olmadı çünkü beni de çok yanılttı 2 doktor onlara kalsa sancı gelene kadar beklicektim güya o yüzden idrarda proteinime baktırmak istiyorum de söylemese de sen Yine her ihtimale karşı tuzu kesmeye çalış stres yapma tansiyonun etkilenmesin evet canım 37 de sezeryan oldum ben
Duygums Biranne2 çok teşekkür ederim öyle yapayım dediğiniz gibi şimdi acilde söyliyim olmadı pazartesi başka doktora gidip ilgilenmesini istiyim 🤲