27+3teyim ben de, doğum 8 Temmuz görünüyor ama oğluşuma tombik diyor doktor amcaları teyzeleri. İlk bebeğim, ben tecrübeli arkadaşların dediğine kulak vererek çok da ağırlaşmadan alışveriş işlerini bitirmeye çalıştım, tabi ki her şeyimiz tam değil ama büyük çoğunluk bitti. Ayrı oda düşünmüyorum, zaten yanımda olacak, eve temizlemek için fazla eşyalar koymaktansa ayrı odaya geçeceği zaman odasını alacağım. 3 kapılı extra dolap vardı onu kullanacağız, anne yanı park beşik aldım, ötekiler genelde parmaklıklı, parmaklık mevzusu beni korkuttu. Sade, cafcaflı olmayan şeyler tercih ettim. Arabasını da aldık, 3. Trimesterde zor oluyor dediler, bir de bizimki yaza denk gelecek, o işlerle uğraşmak Zor olur diye. Yıkamadım henüz biraz daha bekleyeceğim, eşim yapacak ütüsünü kıyafetlerin ondan çok acele etmiyorum, 32. Haftada yıkar çantamı hazırlarım. Kendi pijama gecelik vs mi de aldım, işte korse, reflü yatağı, emzirme minderi gibi kıyı köşe eksikler kaldı, onlar da sepetimde duruyor, indirim yakaladığım an alırım. Dondurucuya bir şeyler atmaya çalışıyorum her gün bi poşet, dolap içi baza altı gibi ben çalışırken karışan yerleri topluyorum, doğuma yakın temizlikçi alırım. Pek de uzunmuş yaptıklarım