ug_fa-3diplomalianne Merveaa haftası betaya göre hesaplanmıyo canım ayrıca beta hcg değeri kişiye özeldir
Merveaa Merveee34 doktora gittim fakat doktor yanlıs mı hesapladı bilmiyorm ama suanda onun hesabına göre 7 haftalık olması gerekiyor ama kalp atısı duyulmuyor ve normalde olması gerektigi boyuta göre cok küçük bi sıkıntı olablr dedi😔
Didemmmmm Merveaa beta hcg takibini yaptın mı? Herkesin beta hcg değeri farklıdır? Ben öğrendiğim günden itibaren 2 gün de bir kan verip değere baktım 5+5 te 19000 Di. Kalp atışını duymaya da haftaya gideceğim. Doktor sana ne dedi peki
superisiii Merveaa canım benim 1 nisanda 1949 çıktı doktor 4.5 dedi 5 inde tekrar gittim keseyi gördük çok şükür 5 haftalık dedi 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğiz inşallah
Merveaa superisiii çok şükür canım cok sevindim🙏İnş bizde haftaya gittigimizde duyarız kalp atısınıda🙏
Merveaa ug_fa-3diplomalianne bu degerlerin denk geldigi bazı aralıklar var ordan bakıp söylemişti doktor 4 haftaya denk geliyor diye acaba yanlış bakmıs olabilir mi diye düşünmstm umarm öyledir
superisiii Merveaa rica ederim canım ne demek için rahat olsun bende sabırla bekliyorum bi kalp sesini duysam rahatlayacağım 🙏❤
ug_fa-3diplomalianne Merveaa işte o aralık senin değerine göre belirlenir canım sen korkma içini ferah tut her konuda ne kadar stres o kadar zarar
Eminearkin 3 nisanda kan verdim 150 falandi 7 nisanda verdim 2500 falan cikti sizce nasil 4. Haftanin icindesin dedi
Merveaa Didemmmmm ben ilk gittigimde 1247 cıktı ve 4 haftalık dedi 3 hafta sonra gittim doktora 7 haftalık olması gerekiyor ama kalp atısı duyulmuyor ve son adet tarihine görede cok küçük dedi haftayada duyulmazsa kalp atısı bir sıkıntı var demektir dedi😔
Didemmmmm Merveaa sen kötü düşünme 7 haftadan sonra da net duyulabilir inşallah güzel haberler alırsın 🙏