SansliAnne Kızlar 9 buçuk haftalık hamileyim ve zararlı olduğunu unutup cips yedim sizce çok bi zararı olmuş mudur bebeğime
tanya25 SansliAnne yok artık canım daha neler Allah korusun. Hasta değiliz çok şükür hamileyiz sadece. Arada yenen cipsten bir şey olmaz.
Fatos_teke46 SansliAnne bnce olmaz bnde yiyordum o haftalardayken şuan 16 haftalık hamileyim hala yiyorum şükür Bir sorun olmadı 🥰
seldaas SansliAnne ben hep yiyorum😂 yani canımın istediği zamanlar. Ne kadar zararı olabilir ki her gün yemediğin sürece.
Sermec27 SansliAnne 28+1 haftalık hamıleyım sanırım 4 kere yemişimdir gebelik şekerim cıkmasa daha da yerdim abartmamak kaydıyla yenebilir bebeğe herhangi bir zararı yok sadece kılo ve ödem yapar size bir arkadasım dogurana kadar her hafta aralıksız koca paket cips yerdi sağ salim de dogum yaptı tabi her haftada yemeyin ama arada bir yemekle hiç bir sey olmaz 🥰
kubr_pak SansliAnne Ben 32+5 günlük hamileyim, bu zamana kadar hep yedim, cips yedim, kola yedim, pizza yedim, hamburger yedim ama doktorum artık yasakladı, çok kilo yapar son aylardasın tansiyon sıkıntısı yaşarsın dedi 😢
Ssssss SansliAnne yani belki ufak da olsa zararı vardır çok tüketilirse ama alkol alanlar sigara içenler bile var. Dikkat edeceğiz tabi ki ama iki üç cipsten bişey olacağını düşünmüyorum ben de canım istediğinde dayanamayip yiyorum arada 🙈
Leylaalin SansliAnne Canım yediğin hangi meyve sebze normal şartlarda yetişiyor veya kullandığın yağ salatalık domates mevsimi olmadan yiyoruz her şey sağlıksız hangi yedigimiz düzgün ki her şeyi detaylı araştırırsak bi şey yememek lazım tansiyon veya gebelik şekerin yoksa arada bir yiyebilirsin her gün oturup 1 2 paket yersen çocuğa değil sanata zararlı hafta bi 2 gün yesen bi şey olmaz
Sadece_anne İnternette başım ağrıyor yaz beyninde tümör var derler.. Zararsız demez kimse ama aman yedim bir şey olur mu falan tarzı şeylere çok takılmayın her şeyi yiyiyorum ben tabii herkesin kendi bebeği gebeliği ama ben çok ustelemiyorum
SansliAnne Sadece_anne öyle tabi ama işte insan yinede tedirgin oluyor ister istemez. Birde ilk gebelik olunca 😇
BorasMom SansliAnne bende hamilelik öncesi yemediğim cips makarnayı hamilelikte yiyorum çok yemediğimiz sürece zararı yok sanırım kilo dışında 😂😂🙈
Birminikannesi44 SansliAnne tüm hamileliğim boyunca abartmadan yedim hiçbirsey olmadı çok sükür sağlıcakla doğdu oğlum 🙏 hergün her öğün yemiyoruz ya sonuçta arada yapılan ufak kaçamaklar olabilir 🙂
SedaCeki SansliAnne neden 10. Haftada tanidigim ben dahil herkes cips yemek istiyo hepimiz yedik hicbirimize bisi olmadi icin rahat olsun🥰🤣