saimegn-34 Hanımlar gebelikte ilk çatlaklarınız hangi hafta oluştu? Henüz çatlamadan doğuma yaklaşan arkadaşlar tavsıyenız nedir?
Beyzan saimegn-34 35 de çatladı kalcam.dogumdsn sonra bile çatlayan var sevinmemek lazım erken dönemde 😃
Birminikannesi44 saimegn-34 doğuma sıfır çatlaklar gidip doğumdan sonra eve geldiğimde şok yaşayan ben 🙈 karnım harita gibi olmustu hiç çatlak olmayınca çok sevinmiştim
Birminikannesi44 Beyzan ay beni anlatmışsınız 😃 doğuma kadar hiç çatlağım yoktu eve bir geldim harita olmuş karnım 😄
Selinn27 28 haftadayım yaklaşık bir haftadır kaşıntı ve gerilmelerim var çatlamalar başlamış doktoruma da söyledim eczaneden krem yağ alıp kullanabilirsin dedi bende badem yağı düşünüyorum bakalım
saimegn-34 Birminikannesi44 nasıl oluyor o yanı doğuma girmeden önce gözle görülmeyen ama doğumdan sonraki boşluktan kaynaklı büzüşmelermi çatlaklar dediğiniz
saimegn-34 firdevs__tozgun bende 28 hafta 2 gündeyim çatlak yok ama sanırım 34 den sonra çatlayacağız erken şimdilik 😀
Burcuckmk saimegn-34 cok fazla yag felan kullanmadim her duştan sonra krem surdum sadece 29. Haftada ufak catlamalarim basladi karin altinda
Birminikannesi44 saimegn-34 malesef doğuma gittiğimde hiç bir pembe çatlağım yoktu hatta doktorum bile söylemişti AA ne güzel 0 çatlak diye. doğumdan sonra bir anda oluştu bende nasıl olduğunu anlamadım 🤦🏻♀️
ozydm saimegn-34 24. Haftalarda kaşınmaya başladım hemen kremlere ve yağlara abandım. Kırmızılıklar vardı o haftalarda kullandığım krem biraz azalttı o görünümü ama daha doğuma var nolucam bilemiyorum. Çok su içmek ve nemlendirmek gerek ama yapınızda varsa çatlarsınız 🥲