Fatma_0 Yatışımın olmasına 3 gün kaldı. Sıcak suya otursam açılma yapar mı? Yada artık çok mu geç 😂 Suan sadece beklediğimiz 1 cm bile olsa açıklık 💆🏻♀️
Buketkucuk Fatma_0 sıcak su rahim ağzını gevşetiyor aslında açılmanıza iyi gelebilir ama doktorunuza danışmadan yapmayın bunu
HifaZehra34 Fatma_0 sıcak suda oturmak duşta oturup kalkmak korunmasız bol ilişki ahududu yaprağı çayı perine masajı göğüs ucu masajı bunlar normal doğumu tetikleyen şeyler doktorum 38. Haftadan sonra bunları önermişti normal doğum yapabileyim diye
Ayseucn HifaZehra34 ooo hemen kaydedeyim bu bilgileri😂 daha 28. Haftadayım ama elbet o günler de gelecek
Gllpkr Fatma_0 bende son 3 günde bişeyler yaptım canım valla faydasını gördüm pazartesi günü doğum yaptım yeni daha
Gllpkr Fatma_0 son 1 hafta sabah akşam 20 dakika yürüdüm son üç günde ada çayı içmeye başladım başkada hiiç bişey yapmadım gece 3 te hafif sancılarım geldi 6 gittim açılmam 3 cmdi suni taktılar en düşük ayarda saat 7 de yarım saat sonra sancılarım geldi 10 da doğuma girdim 10:30 da çıktım dikişti temizlikti vs doğurma anıydı yarım saat sürdü
3MelekAnnesi3 Fatma_0 cok faydalı ama acılma için degil rahim yumusar dogum anı kolay olur ben cok oturdum 37 den 39 a kadar 1 cm acıklık vardı doguma giderken yine 1 cm Di ama suniyle acılma ilerledi dogum anı kolay oldu doktorda naptın dogum kolay oldu dedi hurma squat sıcak su dedigim de aferin demişti😊
Emnemrahf Benim aklımda bir soru var sezeryan olucam ben nasipse ilkinde süt ilk günler gelmemişti diyorum ki bunda sezeryandan 3 gün önce gögüslerimi sağsam acaba süt gelirmi?? Yani cocuk dogdugunda hemen emer gelmiş olursa deneyen varmı acaaabaaa
Fatma_0 Emnemrahf bunun hakkında bende şey görmüştüm hümananın emziren anneler için çayı var birisi onu doğumdan üç gün önce kullanmaya başlamış doğumdan sonra sütü hemen gelmiş. E bebekte satılıyor hatta
Susamtanem2 Emnemrahf açıkçası ben önermem çünkü o ilk süt çok değerli ya da sağıp saklamanız gerekir
Mhrbnbz_1 Fatma_0 geecekten sicak su dogumda cok etkili bende dun dogum yaptim 1 cm le yatisim yapildi sabha kadar surekli su da hep agrilarimi hepde acilmami ilerletti gece 11 de yatis yapildi oglen 12 de doguma alindim 12 20 gece oglum kucagimdaydi