pinar92_ Arkadaslar merhaba 29.haftaya girdik bu aralar kalp çarpıntısı yaşıyorum sizlerde de oluyor mu? Uzandığım yerde hızla çarpıyor kalbim . İnternette normal yazıyor 🤷🏻♀️
bebisinanne pinar92_ Ben de 37.4 oldum. Sık sık kalp çarpıntım başladı. Kontrole gidince doktorumla paylaşmayı düşünüyorum. Ben de bilmiyorum nedenini ama kasılmalardan da olabilir diyorum. Bir de kahve içiyorum o da olabilir.
Hamileanne0 pinar92_ benimde cok oluyo korkma nabzını ölç öyle olduğun zamanlar bol bol su iç balkona cik açık havada otur biraz ama doktoruna söyelemlisin
Mlk8 pinar92_ hamilelikte normal karşılanıyor aort damarına baskı yaptığı için ve knin büyük çoğunluğu bebeğe gittiği için ama yine de doktor danismakta fayda var kesinlikle 👍
pinar92_ bebisinanne ah sonlara yaklamışsınız sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻 2 hafta sonra kontrolumuz bizimde paylasıcam bende doktorumla mutlaka
pinar92_ tanya25 ilginç kısmı hareket halindeyken değil de uzanırken oluyor bende hep 🤦🏻♀️ hani kendimi yordum ondan diyeceğim ama tam tersi😂
pinar92_ Mlk8 uzanırken olmasının sebebi o yüzden demekki🤷🏻♀️ Yazacağım doktorumada hemen teşekkür ederim🌺
Mlk8 pinar92_ sırt ustu yatmamanız lazim hem kalbe baskı yapıyormuş hem de bebeğe yeterince kan gitmiyormus.bende de genelde otururken oluyor ama anlık bisey.hamilelik oncesi de arada olurdu simdi daha sık
archmom pinar92_ 33. Haftadayım bende de oluyor . Hatta 2 gece önce çok şiddetlendi ve doktorumu aradım bu haftalarda olabilir endişe edilecek bir durum yok dedi . Olmaya devam ediyor özellikle aksam saatlerinde 🙏🏻
Buketkucuk pinar92_ benimde oluyor arada, gebelikten kaynaklı olarak arada olabiliyor tansiyonunuz normalse eğer sorun yoktur
pinar92_ Buketkucuk evett kansızlıktan olabiliyormus doktorum aradı kan degerim normalmıs eger cok sık olursa sorun vardır dedi anlık gelip gitmesi gebelikte normal diyor🙊
pinar92_ Mugesahra33 doktorumla görüstüm kan degerim normalmis magnezyum kullanıyorum zaten gebelikte oluyormus anlık carpıntı 🤦🏻♀️ Sürekli olmaması durumunda sorun yok diyor
pinar92_ Direninannesi bendede yeni başladı önceden yoktu doktorumla görüştüm çok sık olmuyor anlık gelip gidiyorsa normal dedi kan değerlerime baktı normalmiş