Daha dün bunu yaşamış biri olarak yatağımdan yazıyorum.
35.haftaya yeni girdim. Üşütme,gaz sancısı gibi bi ağrıyla gitmiştim acile. Rahim ağzının ideal seviyesi 3 muş. 2.5 a inmişti benim. Doktorun dediği bu.. Nst de sancı falan çıkmadı, Cocuk kanala fln inmemiş erken doğum yok ama risk var dedi doktor yatış verdi 1 gün. Akciger iğnesi yapıldı. Serumlar vs. Bugun tekrar bakıldı biraz daha kisalmis. Eve yolladı ama 10 gün sadece wc için kalkmak koşuluyla yatacaksın dedi doktor. İlaçlar verdi. Buna da şükür dedim geldim yatıyorum. Annem eşim yanımda sagolsunlar. Kalkmıcam da asla.. heesey bebeğim için.
Lütfen doktorunuza herseyi sorun ve kimseyi dinlemeyin. Herkesin bedeni, hamileliği farklı. Burda verilen akıllar boş inanın anlamsız.. tecrübelerinizi paylaşın ok ama şunu yap bunu yapma demek doktor olmayan kimseye düşmez.
Daha erken haftalarda bunlari yaşayanlara sonsuz sabır ve şifa dilerim. Bebeğim 3 kg doktor doğsa da bir şey olmayacak ama bekleyelim imkanımız varsa 1-2 hafta daha dedi.. Ben 35. haftada doğacak diye bu kadar korkup, üzüldüm.. daha büyük endişeleri olanları çok iyi anlıyorum ve sonsuz şifa diliyorum.🙏💗
Allah hiçbir anneyi doğmadan önce/ sonra evladının sağlığıyla sınamasın. Pozitif düşünün, ev işi yürüyüş şu bu dert etmeyin doktor ne diyorsa onu yapın.. Bu insanlar boşa konuşmuyor aslaaa…👍