Portakalgeliyor Selinbati doktor tahmınını cok merak ettim acıkcası durusu gayet kıbar kız dicem ben :)
Emelg Selinbati erkeğe benzettim ben pek anlamam ana erkeklerin çenesi sivri olurmuş😂 bide yüzleri çabuk netleşirmiş bu doğru olabilir kızımda hemen netleşmemişti
Selinbati Portakalgeliyor doktor söyledim hakkarideyim normalde antalyada yaşıyordum eşimden dolayı geldim Antalya’daki doktorum soylicekti bu hafta ama buradaki söylemedi 😁
Selinbati Emelg inşallah canım 1 tane kızım var sağlıklı olsunda tabiki ama bunuda çok erkek istiyoruz doğrusu 😊
Nehiriiimmm Emelg https://resmim.net/i/WeC26 senin teoriye göre ozaman benim bebiste erkek çenesi sivri gibi😂😂
Portakalgeliyor Selinbati ben bildiğimi düşünüyorumm allah yinede gönlüne göre versinn :) allah bağışlasın prensesi öp bende kız bebek bekliyorum elmasım benim 🌸❤️🤰🏼
Emelg Nehiriiimmm evet canm ama bunlar hep teori 😂😂 benm kızımda tüm teoriler erkeğe işaret çıkmıstı 😂😂 bunuda okudum ama ne kadar doğru bilmiyyorum açıksası sağlıkla alalım kucağımıza benmde şimdi 17 haftalık merak ediyorum
Selinbati Mls_mls02 tabiki yazarım canım önümüzdeki hafta Van’a gidicem özel hastaneye bakalım orda söyler büyük ihtimalle 😁🙈