cipiti Aysc2651 lansinoh kullaniyorum hemen etki ediyor düzenli kullanmiyorum aciyinca sürüyorum hemen geciyor
Busra030409 Ozlem23 ben de iki gün sonra 35 oluyorum. Doktoruma sorup başlıyım ben de . Teşekkür ederim 🌸
SK-Annesi Aysc2651 hayr cnm emzirdikten sonra sür bir sonraki emzirmeye kadar etki eder, ve tekrar emzirirken meme ucunu yıkamana silmene gerek yok, direk emzir, zararlı değil bebek için
cipiti Aysc2651 hayır silmiyorum zaten emzirdikten sonra sürüyorum bir sonraki emzirmeye kadar emmiş oluyor göğüs ucu yumuşamış oluyor bide memenizin sadece ucunu vermeyin kahverengi kısmında alması lazım sadece ucunu alınca daha çok acıyor ve doğru bı pozisyon değil aklınızda olsun bazen benim bebeğim sinirlenince sadece ucunu çekiyor 😅😅 mafoluyorum
Busramom54 Lansinoh bana biraz pahalı geldiği için lanolin aldım. Ama sonradan incia da alabilirdim diye düşündüm.
Merinosunannesii Aysc2651 ayva çekirdeğini suya koy jel olunca sür o olana kadar sarı kantoron yağı veya zeytinyağı sür
minikfare1 Aysc2651 benim de ilk gün oldu lansinoh vardı onu kullandım ama yara olmadan önlem amaçlıymış o garmastan pomat verdi doktorum o 2 güne geçirdi