Zuzuu 26.27.haftasında olan anneler Nasıl gidiyor? Benim karnım çok büyümedi gibi sizlerde nasıl bebek hareketleriniz yoğun mu?
Buketali Zuzuu merhaba karnım çok büyümedi hamile olduğum belli sadece hareketler çok yoğun değil bende ama çok yorgun hissetmeye başladım mide yanmaları yeniden başladı
Nuranaliayaz1 Zuzuu 26+5 im şuan karnım baya büyüdü 2.hamilelik belki ondan da olabilir bebegimcok hareketli disardan bile belli oluyor artık hareketleri
Zuzuu Buketali aynen bende aynı şekildeyim midemde bir sorun yok ama hareketler çok yoğun değil sadece tekmeleri hissediyorum halaaa
didemm Nuranaliayaz1 ayni gunuz sizinle benimde ikinci hamileligim kizim olucak 😍 3 yasinada bir oglum var 😍
Zuzuu Nuranaliayaz1 bende 26.haftadayım tekme attığında dışardan belli oluyor ama gün içinde çok hareketli değiliz malesef
didemm 26+5 karnim bildigin buyuk ama ilk hamileligimde de buyuktu benim ic karnim kucuk sanirsam 😂😂 hareketli masallahi var kipir kipir bir kizim var👶 yorgunluk bende de var birde 3 yasinda oglum olunca daha bi yorgun oluyosun 🙈
Zuzuu didemm takla atıyor mu yer değiştirme falan ne zaman hissetiniz? Benim de ilk gebeliğim olduğu için yer değiştirse bile anlamıyorum galibaaa bide çok hareketli değiliz zaten
Nuranaliayaz1 didemm benimde 3 buçuk yaşında bir oğlum var eylülde kizim olacak inşallah 😍 sağlıkla kucagimiza alırız inşallah ben çok heyecanlıyım kızım olacak diye
Feyzaflz Benim bebek hareketlerinde azalma var ve cok aşağıda vuruyor karnım hic kıpırdamıyor dışardan ıçerde vuruyor ama dışardan belli olmuyor
Zuzuu Feyzaflz bazen dışardan bazende dediğin gibi çok içerden ve aşağıdan hissediyorum hatta bunu sanki su dolu bir balon patlarmış gibi hissediyorum karnımda
didemm Nuranaliayaz1 amin insallah 😍 ben ilk baslarda buda erkek olsun arkadas olurlar dedim ama icinde hep bi kiz istegi vardi benim 😘😘 kiz kiyafetleri nasil guzelmis onu keşfettim 😂😂