haticecerran Merhabalar kızlar amacım kıyaslama falan değil ama sadece biraz huylandım. 34 haftada 2500 kiloydu. 35 haftalıkken gece biraz ağrılarım oldu acile gittim kilosuna 2600 dedi olması gerektiği gibi değil mi yoksa ben mi evhamlanmıyorum??
Asyakuzusu haticecerran Neyine evham anlamadımki ben. 34+3 üm ben. 2350 dedi. Çok iyi olması gerektiği gibi dedi. Şimdi neden evham yapayım. Ben sizi anlayamadım
socialmom0 haticecerran benimkide 32 ve 33 arasi kilo almamıştı ama 34 te 2800 dedi doktorum doktor herhangi bisey demediyse normaldir çok kafanıza takmayın
Celibon socialmom0 30. Haftada 1,5kilo, 35. Haftada 2,5 kilo olması normalmiş .doktor dün öyle dedi☺️
midekoruyucu zmrtcskn kııızz 🙈 İnşallah verirsin doğumdan sonra hemen, çoğu su oluyo galiba görüyorum hemen veriyo hanımlar
Gull_94 haticecerran benım doktorum hıc kılosu cok veya az demez ben hersey yolunda mı normal mı derım o da gereken cevabı boyle verır hep o yuzden kafam rahat kıloshna az dmeıs cok demıs derdım olmuyo o yuzden tavsıye ederım her doktorun gorusude farklı zaten kılo konusunda takılmayın