Ebruoztrkk Merhaba, kandaki anti cmv igg degerim 380 cikti, bunu bilen basina gelen varmi nasil bir yol izlenmeli bebegi etkiliyormus okuduguma gore 9 haftalik hamileyim..
Nry0682 Ebruoztrkk evet dogru ilk üc ay tehlikeli olan ucuk virüsu.doktorunuz gördümü degeerinizi.Avadite testi ister simdimi geciriyosınız daha öncemi gecirdiniz bu virüsu ona bakar.Hamilelikte gecirilen bi virüs benimde sınırda cıkmıstı ben avadite testi verdim 3 aydan önce gecirdigim anlasıldı.
Asafimmm Ebruoztrkk canım bende aynı dertten yanayım benimde dedigin test hangiis bilmiyorum ama simdi geldim hastaneden tekrar kan verdim emin olmak icin tekrar bakacaklar suan değerlerim normal bence sizde en iyisi bi doktora gözükün enfeksiyon polikinliğine falan gönderiyor..
agustosannesi1 Ebruoztrkk igg bağışıklığının olduğunu gösterir o yüzden sorun yok. Cmv igm ne çıktı peki
Asafimmm Nry0682 benimde tam sınırda cıktı canım ama negatif sonuclandı sizdedemi öyleydi tekrar kan aldılar avadite testi yapmadılar ama suann yaptılarsa blmiyorum
Aysen9595 gazetecianne benimde pozitif ama diğeri negatif o yüzden doktor norml dedi igg pozitif igm negatf