SB_ Reyhan- kıyafetler ayri güzel oyuncaklar daha bi ayrı 🥰 keşke bende becere bilsem Ellerine sağlık 🤲🏼
Portakalgeliyor Reyhan- elleribe sağlık evet çok güzel amigurumiler değerli bence çünkü herkes yapamıyor tığ işi :)
Gamzebrb Portakalgeliyor sağol canım valla bide hızlı hızlı yapıyo hemen bitiriyo bide gitmiş ayıcık yapmış kollarına çıngırak koymuş sallarken ötsün diye 😂
Gamzebrb Reyhan- ama maşallah senin yaptıklarında baya çokmuş ve maşallah çok güzeller 😍😍😍😍 bak ben bunlarıda anneme atar yaptırrım 😂
Gamzebrb Reyhan- annemle arkadaş olmanı tavsiye ederim her türlü örgüyü yapar artık akşama kadar harıl harıl nice modeller çıkartırsınız valla 😂
Reyhan- Gamzebrb hahha süper olurdu😂 zaten bana örgü grubu lazım böyle haftanın bi günü kahvaltı günü gibi örgü günü yapardık çılgınlar gibi örgü yapıp dururduk 😂
Gamzebrb Reyhan- hahah kız sen tam annemin istediği çocuksun bizden hep yapmamızı isterdi biz hiç elimize almazdık oda hep isterdi oturup örmeyi felan 😂 ben sıkılıyorum diye çok uğraşmazdım sadece patik örerdim hemen bitiyo diye 😂
Reyhan- SB_ başlarda kolay olmuyo tabi ama alıştıkca okadar kolay geliyoki insana oyuzden ufak biyerden başlarsan bence yaparsın🥰 çok teşekkürler bu arada ❤️
Reyhan- Gamzebrb haha anneleri değiştirmeliyiz😂 ay bende bi şeyden iki tane yapınca üşengeçlik basıyo 😂 https://instagram.com/reyhanorgu?igshid=15ula1y2ma11a buda instagram sayfam galerimde silinir bişey olur diye sayfa açmiştim 😂