Alara005 Kızlar enfeksiyon vardi bende doktor monurol verdi böyle suya katıyorsun toz şeklinde bir de gyno-lomexin fitil.verdi kullanan var mi fitil zarar verir mi acaba bebege
Dilekcnkn Alara005 Yok canım zarar verse zaten doktorun vermez sana bende kullandım iki tane fitil şu an 4 tane ilaç kullanıyorum doktor kontrolünde
Dtinc Alara005 bana da dün verdi dr um. 36 haftalığım, akşam içip sabaha kdr tuvalete çıkmadan nasıl beklicem diye düşünüyorum, dün kullanamadım, ama hamilelikte güvenle kullanılabiliyormuş.
Asli1108_ Alara005 zarar vermez bende kullandım monurol cok sukur onun sayesınde gectı endıselenmene gerek yok. Her gebelıkte az da olsa enfeksıyon oluyor. Gecmıs olsun ☺️
Tugcehande32 Selam canim.bendede enfeksiyon vardi 1 aylikken o suda kullanilan tozu verdi fakat ben idrari tutamadigimdan bir ise yaramadi.3 aylikken ben hatirlattim hocam cok idrara cikiyorum.diye tekrar idrar testi yapti enfeksiyon devam.ediyordu 5 gunluk antibiyotik verdi basta baya cekindimama cok sukur kullandim gecti suan 4.ayimizi bitirmek uzereyiz bebegim iyi .korkma doktorlar sana ve bebegine en uygun ilaci.verip.enfeksiyonu bitirmeye calisacaktir
Alara005 Tugcehande32 tam anlayamadım içip tuvalete kalkmayacak miyim ?bir de decavit diye vitamin ilacım var içsem onu da bir şey olur mu acaba
Tugcehande32 Alara005 yok 3 saat kalkmaman gerekli fakat ben 1 saat dayanamadim.baya enfeksiyonum vardi demekki
Asli1108_ Alara005 doktorun soler aslnda ben monurolu 1 gun arayla 2 kere kullandım sonra test yaptrdgında gıtmıstı.
Reyhandmrl Alara005 bende de çıktı vermediler . Ben anlamadım bu işten birşey böbreklerime vuruyor ağrısı
Gamzeeakt Alara005 Zararı olsa zaten doktorun vermz bende kullandım bir sürü ilaçlar ama hiç fayda etmesi elma sirkesini biraz suyla karıştırıp kendinizi her lavaboya girdiğinizde temizleyin ve bol su için ben böyle kurtuldm