Selocan59 Filolog42 bende kanda pıhtılaşma olduğu için kullanıyorum hiç bir doktor boşa vermez kan sulandırıcıyı bu doktorun sallamış bence
Oznur-45 Edta genlerimde bir sorun yok sadece bebek beslensin diye kullanıyorum Edta genlerimde bir problem yok sadece bebeğin beslenmesi için kullanıyorum
AnnelikHayali Kızlar kan sulandırıcı iğneyi dışarıdan almak istediğimizde ne kadar oluyor fiyatı, pahalı mı? Nette 200 küsür yazıyor. Tane fiyatı mı o anlayamadım.
SusamTanecigi AnnelikHayali bir kutuda 10 tane oluyor ücretli olunca 300 küsur oluyor fiyatı ama doktorunuz rapor çıkarırsa ödeme olmaz benim pıhtılaşma problemim var hamileyim rapor çıkardı doktorum hiç üzret ödwmiyorum
AnnelikHayali 2melekannesi_ SusamTanecigi teşekkür ederim kızlar. Bende de anti trombin 3 aktivitesi ile protein C değerim düşük çıktı. Coraspin kullanıyorum. Önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne de başlayacağız. Siz kaç haftalıkken başladınız? Sizin gen testinizde mi ortaya çıktı pıhtılaşma olduğu?
2melekannesi_ AnnelikHayali ben genetik test yaptırdım ve 3 genimde pıhtılaşma çıktı ikisi homozigot. Gebelikten önce coraspin kullanıyordum 5.haftamda kese görününce de iğneye başladık
SusamTanecigi AnnelikHayali bana doktorum pıhtılaşma testi yaptırdı öncesinde kaybım olduğu için gebelik öncesi kullanmaya başladım riske atamam önce başlayacağız dedi şimdi 10+5 oldum başladığım ay hamile kaldım çok şükür
AnnelikHayali SusamTanecigi hangi değerinde sıkıntı çıkmıştı acaba hatırlıyor musun? Genlerde mi vardı pıhtılaşma?
SusamTanecigi AnnelikHayali mthfr 677c yanlış yazmadıysam eğer homozigot hastalıklı gen olduğu için iğne verdi