Selocan59 Zehra-33- cnm ben ilk defa karşılaştım senin yazdığın oda 🤨🙄 ben çok kullandım diger gebeliklerimde de ama bir gün olsun kanama yapmadı
Happy-41 MerveKaya38 benim kollarımda yer kalmadi şişti morardı dokunulmuyor çok acıyor ilaç acayip yakıyor
Ezgifatma2010 Mlike- 7.5 aydır kullanıyorum o acı hep oluyor morarıyor bazen dayanılmaz oluyor acısı bazen çok az oluyor alışıyorsun sen dua et geç başlamışsın
Bebegim4 Selocan59 bende 0.4 lük kullanıyorum ama 3 genim heterezigot doz az gelir diye korkuyorum sizin genler homozigot mu heterezigot mu acaba
Selocan59 Bebegim4 cnm benim porten ben trombosit hastalığımın adı 0.4 lük yetersizdi diger hamileliğimde demişti doktor 0.6 çıktık ikinci hamileliğimde ama kalbimiz durdu şimdi çok şükür iyiz bakalım ilerleyen zamanlarda doktorum aslında benim gastroentrolojiye gitmem gerektiğini iğnemin yeterli olup olmayacağını sordurmamı istedi gidemedim bir türlü
Bebegim4 Selocan59 şimdi mı 0,6 lık kullanıyosun canım kaç haftalıksın benimde yetmiyomuş hiç Allahtan öğrendim bugün 0.8 lik yaptım şimdilik
Bsr-byrk serenty_123 Merhaba. Kaç haftalık hamilesiniz. Bende gebeliğin başından beri vuruluyorum. Şu an 12+4 tim daha ne kadar vurulurum bilmiyordum tabi. Birazda kahverengi lekelenmelerim var fakat doktorum kan sulandırıcının onu etkilemeyeceğini söyledi
serenty_123 Bsr-byrk merhaba ben 27+3 um cnm kese yı gördüğümüzden beri iğneyi kullanıyoruz bundan önce 2 hamilelik geçirdim hiç kanama alanim yada lekelemem olmadi düşük ve kalp durması sonucu önlem amaclı kullandiriyor doktorum iğneyi kanama alanı hala var geçmiş değil es aşağıda en son kontrolde 2 cm yukarı cıkmış dedi doktor ama risk geçmiş değil
Selocan59 Bsr-byrk merhaba cnm kahve rengi lekelenmelerin kan sulandırıcı iğneyle alakası yok lekelenme düşük riski olanlar ve yerleşme yüzünden olan bi lekelenmedir bu kan sulandırıcılar kimileri doğuma kadar kullanmak zorunda mesela ben doğuma kadar kullanacağım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH 🤲 🤲 sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaALLAH
Bsr-byrk serenty_123 inşallah sorunsuz geçer diğer geri kalan günlerde. Sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ysmndynr Mlike- merhaba bende kullanıyorum korona olduğum için doktorum kullanmamı söyledi. Göbekten de olabilirsin dedi ama ben bebek olduğu için tereddüt ettim koldan vuruyorum çok yakan bir ilaç. İnşallah kontrole gittiğimde gerek kalmaz bırakırım. Ama tüm hamilelik boyu kullananlar var (pıhtılaşma problemi olanlar)oksapar daha az yakıyor gibi geldi bana. Eczacı enox vermiş ikisi aynı içerik
Bsr-byrk Ysmndynr bebeğe bir etkisi olmz göbekten vurduğunuzda da. kese zaten derinin 7 kat altında, iğnenin ucuda kısa diğer iğneler gibi uzun değil bebeğe ulaşması imkansız. Zaten göbekten vurmak bebek için sakıncalı olsa doktorlarımız uyarırdı
Selocan59 Ysmndynr hepsi aynı şekil ilacı yakıyor aslında sadece isimler farklı clax kullanıyordum şimdi oksapar kullanıyorum vuruş el alışkanlığı önemli bende önceden çok yakıyor diye şikayet ediyordum şuan yakmıyor elim mi hafif anlamadım aslında ben iğneyi vurmadan önce sallıyorum bir iki kere hafif bi şekilde vuruyorum altta olan hava üstte çıkıyor kapağı açıp havasını aldıktan sonra vuruyorum yakmıyor rahatım şükür 😊☺️
Bsr-byrk Selocan59 evet evet bir sakıncası olsa doktorlarımız keser zaten hemen iğneyi. İnşallah canım Rabbim sağlıkla, sıhhatle, afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin 🤗 Benim de daha ne kadar kullanacağım belli değil 🙈
Selocan59 Bsr-byrk amin cnm inşaALLAH 🤲 yaa yeterki iyi olsunlar 9 ay boyunca vuralım büyük ihtimal sende doğuma kadar kullanacaksın bence çünkü sulandırıcı kullananların çoğuda devam ediyor doğuma kadar çünkü bir kere pıhtı oluştuğu için