seyma-coskun-35 5+4 haftalığım ve kesem 14,5 mm sizin keseleriz kaç mm eşim endişeleniyor daha büyük olması gerekmiyo mu dedi kalp atışlarını da duyamadık daha 9-10 gün varmış duymamıza sizler neler yaşıyosunuz naptınız nasıl geçti
midekoruyucu seyma-coskun-35 he gülüm ya bu eşler de sanırsın doktor 😑 ne olması gerekiyomuş acaba sorsana ona bi küçücük şey 10cm mi olsun 😑 bizimki de beni delirtiyo tuhaf tuhaf düşünüyo 🤦🏻♀️
Ayseozz seyma-coskun-35 Merhaba bende 5+4 teyim :) doktorum bir hafta sonra gel keseyi görelim demişti. Sizin kan değeriniz kaç olduğunda keseyi gördünüz
Mom027262 seyma-coskun-35 Haftanıza göre büyük bile keseniz .Benim 6+4 de 14.6 mm di gayet iyi haftana uygun dedi dr um
seyma-coskun-35 Catmom hayır bahsetmedi şiddetli sancım var dün akıntım geli kahve ve kırmızı renkte o yüzden endişelendik biraz ve işin tuhaf tarafı gece dua edip uyuyorum sabah kalkıyorum hiç ağrım sızım ters giden birşey olmuyo fakat öğleden sonra sancım bir giriyo akşama kadar dayanamıyorum adet sancısıyla aynı sancı ama geçmiyo bu sancı hiç
Esolinn seyma-coskun-35 Merhaba bende bugün 5+5im. 5+1 de kontrole gittim 9.5 mm kesem vardı, 5+3te kahverengi şekilde kanamam oldu o zamanda 15 mm çıktı. Doktor çok iyi olduğunu söylemişti
seyma-coskun-35 midekoruyucu herkesin 8-11 mm arası oluyo 6-7 haftalıkken benim erkenden kesem büyümüş şükür buna endişe ediyoruz ama doktor bugune kalp atışını duyarsınıx mutlaka dedi ondan şey ettik bizde 😂😂😂
midekoruyucu seyma-coskun-35 sağlıklı olsun da milime çok takılma sen, doktor sağlıklı iyi diyorsa hele burdaki yorumlara hiiiiçç aldırış etme aman diyim bura diplomasız doktor kaynıyo 🤭
seyma-coskun-35 midekoruyucu dediğin gibi olsun arkadaşım ya 😂 ay ama içim rahatlıyo buraya yazınca birileriyle konuşunca 😂
midekoruyucu seyma-coskun-35 bak sonra midekoruyucu diye bi kırık bana böyle dediydi dersin aha yazıyom buraya 😂
seyma-coskun-35 Ayseozz kan değeri dediğin ne oluyo canım hemogram mı olıyo anlamadım 😂 benim ikinci gebeliğim ayrıca bu
seyma-coskun-35 Ayseozz 1555,55 diyo sonuçta tabi bu 29 martta bakıldı sonrada hcg bakılmadı bende 😂 ama 26 martta da 425,04 çıkmış 😂 senin hangi gün ne kadar çıktı merak ettim bak kesen kaç mm onu da söyle şimdi biz devre mi olduk aynı gündeyiz maşallah 😂
seyma-coskun-35 Mom027262 sorun olurmu bu durum doktorumda bana gayet normal herşey yolunda dedi aman insandan insana değilirmiş arkadaşım ben merak ettim sadece 😊 içim rahat artık
Ayseozz seyma-coskun-35 benim daha çok yeni :) pazartesi 61, çarşamba 120 oldu değerim. 5+4 aslında son adet tarihime göre. Bende adet düzensizliği olduğu için sanırım daha çok yeni kan değerlerim de. Hem korku hem heyecan var bakalım
Mom027262 seyma-coskun-35 Dr unuz zaten normal olduğunu söylemiş size ☺️Kişiye göre değişken bunlar.Siz kese boyu vs ye takılmayın hamileliğin tadını çıkarın.
seyma-coskun-35 Ayseozz ay kız korkma geç döllenmiştir oluyo öyle ya korkarsan olmaz ama korkma hiç bak bizde korktuk daha doğrusu eşim internetten okuyo okuyo niye bizde böyle değil niye şöyle değil diyo ama doktor herşey yolunda dedi korkulcak birşey yokmuş kız boşver ya aynı gündeyiz arada haber ver napıyon nediyon nasıl gidiyo diye 😘☺️
havakcdl-48 Bende bugün 5+4 un ve tüp bebek ile oldu ama benim doktorum 12si için randevu verdi ilk test yaptığımızda.siz kendiniz mi gittiniz yada doktorunuz mu görüşme için çağırdı siz mi muayne için gittiniz
seyma-coskun-35 havakcdl-48 bizimde ya 9 yada 12 sinse gel dedi ben 9 da geleyim dedim nolur nolmaz Pazartesi de gitsem aynı şeyleri duyucakmışım demekki