Zeyna1019 Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun insanlığın ölmediğini bir kere daha gösterdiniz çok sağolun. Dr ile konuştum bir kaç kutuya daha ihtiyacımız var eğer bulabilen varsa haber verirse çok sevinirim. hepimiz Allah’a emanet olun...
EbruSamet Zeyna1019 sabah uyandığım da ilk işim buraya bakmak oldu noldu acaba bulunabildi mi diye seni cok cok iyi anlıyoruz canım cok şükür ki bitane bulunmuş🙏🏻 umarım Daha da bulunur o ilacından ve sende bebişinde bi rahat nefes alırsınız dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Duyguynrky Tarcininannesi ay ben görene kadar o görüp yazmış 😇 çok sağol yaaa gerçekten iyi insanların olduğunu görmek beni çok duygulandırdı. Hepimizi bebeğimizi korusun rabbim 🙏🏼
Tubad Zeyna1019 bende araştırdım maalesef piyasada ampul şeklinde var. Doktorun ile konuşsan iğne şeklinde verse? Zaten damar yolundan alacağın ilaç senin için daha etkili olur diye düşünüyorum.
Mosimosi Hap piyasadan kaldırılmışsa illa ki muadili vardır. Olmayan bir ilacı doktor nasıl yazabiliyor anlamış değilim.
Tarcininannesi Tubad ampul 50 mg etken madde içeriyo tablet 10 mg,, öncesinde de söylemişti arkadaş şuan iğnesini kullandığını ve iğneyi maksimum 10 gün kullanabileceğini,,,devamında tablete ihtiyacı var...
Tarcininannesi Bi de tüm arkadaşlardan rica ediyorum önce araştırmanızı yapıp sonra buraya yazın ki boşuna her bildirimde umutlanmasın arkadaşımız...hem hastanede hem de hassas bi durumda şuan...
Tubad Tarcininannesi evet öncesine söylemiş olabilir ama ben postu yeni gördüm ve maalesef o kadar yorumu okumaya zamanım yok. Türkiye’nin dağıtıcı deposuna sordum bahsettiği ilaç üretimden kalmış. Doktorundan eş değer bir ilaç talep etmesi gerekiyor arkadaşın.
Tarcininannesi Tubad arkadaşım kusuruma bakma yanlış anladın yazdığımı ben herkese hitaben söyledim hani ilaca bakıyorum sorduruyorum şeklinde yorum yazmayalım ilacı bulursak yazalım demek istedim...yanlış ifade etmişim sanırım senin de yorumun üzerine denk geldi kusura bakma tekrar...
Tarcininannesi Tubad ben zaten sen yorumları okuma diye açıklama yaptım yani tablet ve ampul arasındaki farkı yazdım...yanlış anlaşıldım...:(((
Tubad Zeyna1019 canım maalesef Türkiye geneli bu ilacın satışı yok. Ellerinde de mevcut değilmiş. Doktorundan eş değer başka bir ilaç istemen gerekiyor. Endol 25 mg da düşük ve erken Doğum için kullanıyorlar. Doktoruna bu ilacı da bir danış. Sevgiler.
Sinemelik Zeyna1019 Güzel anne öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bulunur ilaç bebeğin riski atlatır..ben Kastamonuda sordum eşim tanıdığı eczaneleri aradı ancak yok çok üzgünüm hatta bir tanesi bugün bunu soran 5-6. kişisiniz dedi..nedicart diye muadilini önerdi bir kaçı bu onunla aynıymış.. Allah yardımcın olsun arkadaşım..
Gozdekeskin Merhaba, elimde 10 kutu prepar muadili mevcut, bize ulastiginda malesef dogum gerceklesmisti. isteyenler ulasabilir 05438957800