Ozgearmutcuoglu maat aynenn kuzenimde öyle denmş üretilmiyormuş artık tableti doktoru nden üretmi durdurulan bir ilacı istiyorki acaba. Öneriyorsa kendi tedarik etse keşke strse sokmş kızı
Duyguynrky Canım ne kadar süren kaldı adana da sorcam eczanelere yarın tek tek arayıp. Çalıştığım için sürekli soramam ama gün içinde fırsat buldukça sorcam
Duyguynrky Zeyna1019 canım eczacı arkadaşıma da yazdım yarın döncek bana haber edeceğim eğer varsa direk hastaneye yollarım ben kaç kutu varsa inşallah sağlıkla kalır bebeğinde sende 🙏🏼
Alyamelekeren Zeyna1019 canım ben yeni oku dul yazını bulabildi mi sabah eczanelere bakayım elazigdaki
Alyamelekeren Zeyna1019 canım birazdan ise gitcem ilk isim bu ilaca bakmak bana tam adını yazarmisin birde kaç mili gram tabletmi
Duyguynrky Zeyna1019 canım adana da hiç bir depoda yok eczanelerde de bulmam çok zormuş çünkü çok uzun zaman olmuş ve çok kullanılan bir ilaçmış. Ay ne yapsak ne etsek bilemedim başka sitelere konu açalım belki elinde kalan vardır
Zeyna1019 EsraaDC Türkiye de kalkalı 3-4 sene olmuş ancak depolarda kalanları bulabilirsin dedi depoda kalanları bulmaya çalışıyoruz